Crostini înveliți în Prosciutto cu Salsa de pepene galben Crudo

Crostini înveliți în Prosciutto cu Salsa de pepene galben Crudo ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde cutia de rețete hor d ' oeuvre. Această rețetă servește 24. O porție conține 170 calorii, 2G de proteine, și 17g de grăsime. Pentru 50 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 4% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă este tipică bucătăriei mediteraneene. Mergeți la magazin și ridicați pâine lungă, ceapă, oțet de șampanie și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. 11 persoane au făcut această rețetă și ar face din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 37 minute. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 21%, ceea ce este destul de rău. Dacă vă place această rețetă, s-ar putea să vă placă și rețete precum Crostini înveliți în Prosciutto cu Salsa de pepene galben Crudo, Pepene Galben Învelit Cu Prosciutto, și Prosciutto Și Pepene Galben Învelit Cu Mentă.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 375 de grade F.
Tăiați pâinea în jumătate transversal, apoi tăiați fiecare jumătate pe lungime în felii groase de 1 inch.
Așezați feliile într-un singur strat pe foi de copt. Stropiți generos partea superioară a fiecărei felii cu ulei de măsline și condimentați cu sare și piper după gust.
Presărați parmezanul peste felii. Gatiti la cuptor pana se rumenesc, aproximativ 10-12 minute. Pune deoparte.
Marinati ceapa in otet timp de 5 minute. În timp ce ceapa se marinează, curățați, însămânțați și tăiați pepenele galben și puneți-l într-un castron.
Adăugați pepenele tăiat cubulețe în ceapă, condimentați cu sare și amestecați pentru a se amesteca împreună.
Adăugați pătrunjelul tocat și amestecați pentru a combina.
Înfășurați capătul fiecărui crostini cu o bucată de prosciutto. Aranjați pe un platou și lingurați o lingură de salsa de pepene galben pe fiecare și serviți.
Serviți salsa rămasă pe lateral.