Crostini de vită cu maioneză de ardei roșu

Crostini de vită cu maioneză de ardei roșu
Crostini de vită cu maioneză de ardei roșu necesită aproximativ 3 ore și 50 de minute de la început până la sfârșit. Această rețetă servește 12. Acest hor d ' oeuvre are 471 calorii, 19g de proteine, și 26g de grăsime pe porție. Pentru $2.16 pe portie, această rețetă acoperă 18% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă este tipică bucătăriei mediteraneene. Această rețetă de la Foodnetwork are 1 fani. Mergeți la magazin și ridicați filet de vită, pâine baghetă, sare de mare grosieră și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Este o opțiune bună dacă urmăriți un lactate gratuit dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 47%. Acest scor este bun. Dacă vă place această rețetă, s-ar putea să vă placă și rețete precum Friptură de vită și Arugula Crostini cu gust de ardei roșu-măslin, Friptură de vită și Arugula Crostini cu gust de ardei roșu-măslin, și Maioneză Cu Ardei Roșu.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 375 grade F.
Echipamente pe care le vei folosi
Pachet Porumb Congelat, Decongelat, ScursPachet Porumb Congelat, Decongelat, Scurs
2
Aranjați feliile de pâine pe 2 foi mari de copt grele.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Concentrat De Limonadă Dezghețat, împărțitConcentrat De Limonadă Dezghețat, împărțit
Echipamente pe care le vei folosi
Glazură De Vanilie Pillsbury® Creamy Supreme®Glazură De Vanilie Pillsbury® Creamy Supreme®
3
Stropiți 3 linguri de ulei peste feliile de pâine.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Concentrat De Limonadă Dezghețat, împărțitConcentrat De Limonadă Dezghețat, împărțit
4 Linguri De Unt, Tăiate în Cuburi De 1/2 Inch4 Linguri De Unt, Tăiate în Cuburi De 1/2 Inch
4
Coaceți până când crostini sunt aurii palide și crocante, aproximativ 15 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CrostiniCrostini
Echipamente pe care le vei folosi
Pachet Porumb Congelat, Decongelat, ScursPachet Porumb Congelat, Decongelat, Scurs
5
Amestecați ardeii grași și maioneza într-un robot de bucătărie până când sunt netede și cremoase. Condimentează maioneza cu ardei gras, după gust, cu sare și piper. Acoperiți și refrigerați.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană De Orez Sălbatic, Clătit Bine1 Cană De Orez Sălbatic, Clătit Bine
Taitei Rigatoni UscatiTaitei Rigatoni Uscati
1 Castravete Englezesc, Decojit, Fără Sămânță și Feliat Subțire1 Castravete Englezesc, Decojit, Fără Sămânță și Feliat Subțire
Echipamente pe care le vei folosi
(cum Ar Fi Biscuiții Marie)(cum Ar Fi Biscuiții Marie)
6
Legați carnea de vită cu sfoară de bucătărie pentru a-i menține forma. Condimentează carnea de vită cu sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană De Orez Sălbatic, Clătit Bine1 Cană De Orez Sălbatic, Clătit Bine
1 Friptură De Umăr De Porc Dezosat (2 Până La 2-1/2 Lire Sterline), Tăiată și Tăiată în Cuburi De 1 Inch1 Friptură De Umăr De Porc Dezosat (2 Până La 2-1/2 Lire Sterline), Tăiată și Tăiată în Cuburi De 1 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Sfoară De MăcelarSfoară De Măcelar
7
Încălziți restul de 1 lingură de ulei într-o tigaie mică grea la foc mediu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Linguri De Unt, Tăiate în Cuburi De 1/2 Inch4 Linguri De Unt, Tăiate în Cuburi De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Gutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în FeliiGutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în Felii
8
Adăugați carnea de vită în tigaie și gătiți până se rumenesc și fierte până la coacerea dorită, aproximativ 8 minute pentru rare. Congelați carnea de vită până când este doar înghețată (acest lucru va ușura felierea), aproximativ 3 ore. Folosind un cuțit mare de sculptură ascuțit, tăiați carnea de vită în felii subțiri.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Friptură De Umăr De Porc Dezosat (2 Până La 2-1/2 Lire Sterline), Tăiată și Tăiată în Cuburi De 1 Inch1 Friptură De Umăr De Porc Dezosat (2 Până La 2-1/2 Lire Sterline), Tăiată și Tăiată în Cuburi De 1 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Gutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în FeliiGutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în Felii
2 1/2 Cani De Supa De Pui, Plus Mai Mult Pentru A Slăbi și îngroșa Sosul2 1/2 Cani De Supa De Pui, Plus Mai Mult Pentru A Slăbi și îngroșa Sosul
9
Întindeți maioneza de ardei gras peste crostini și acoperiți cu carnea de vită feliată. Aranjați crostini pe un platou. Se împrăștie peste capere, se presară cu sare de mare grosieră și se servește.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare De Mare GrosierăSare De Mare Grosieră
Taitei Rigatoni UscatiTaitei Rigatoni Uscati
1 Castravete Englezesc, Decojit, Fără Sămânță și Feliat Subțire1 Castravete Englezesc, Decojit, Fără Sămânță și Feliat Subțire
CrostiniCrostini
3 Linguri Muștar, De Preferat Dijon3 Linguri Muștar, De Preferat Dijon
Piper Negru Proaspăt Măcinat (după Gust)Piper Negru Proaspăt Măcinat (după Gust)
1 Friptură De Umăr De Porc Dezosat (2 Până La 2-1/2 Lire Sterline), Tăiată și Tăiată în Cuburi De 1 Inch1 Friptură De Umăr De Porc Dezosat (2 Până La 2-1/2 Lire Sterline), Tăiată și Tăiată în Cuburi De 1 Inch
10
Sfat înainte: maioneza cu ardei gras și carnea de vită feliată se pot face cu 1 zi înainte. Se acoperă separat și se dă la frigider.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Taitei Rigatoni UscatiTaitei Rigatoni Uscati
1 Castravete Englezesc, Decojit, Fără Sămânță și Feliat Subțire1 Castravete Englezesc, Decojit, Fără Sămânță și Feliat Subțire
1 Friptură De Umăr De Porc Dezosat (2 Până La 2-1/2 Lire Sterline), Tăiată și Tăiată în Cuburi De 1 Inch1 Friptură De Umăr De Porc Dezosat (2 Până La 2-1/2 Lire Sterline), Tăiată și Tăiată în Cuburi De 1 Inch
11
Alternativă: dacă se dorește, filetul de vită poate fi înlocuit cu 1 kilogram de friptură de vită proaspăt feliată. Deoarece friptura de vită este deja gătită și poate fi folosită așa cum este, este o alternativă excelentă pentru economisirea timpului.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Friptură De VităFriptură De Vită
Muschiulet De VitaMuschiulet De Vita

Vin recomandat: Vin Spumant, Chianti, Verdicchio, Trandafir Spumant, Trebbiano

Vin spumant, Chianti și Verdicchio sunt alegerile mele de top pentru Crostini. Dacă serviți o selecție de aperitive, nu puteți greși cu acestea. Ambele sunt foarte prietenoase cu alimentele și completează o varietate de arome. Un vin pe care l-ați putea încerca este Medici Ermete Concerto Lambrusco Reggiano. Are 5 stele din 5 și o sticlă costă aproximativ 23 de dolari.
Medici Ermete Concerto Lambrusco Reggiano
Medici Ermete Concerto Lambrusco Reggiano
Roșu rubin intens, cu arome plăcute, persistente și fructate. Uscat, dar fructat în același timp. Moale și proaspăt pe gust.
DificultateExpert
Gata În3 hrs, 50 m.
Porții12
Scor De Sănătate11
Revista