Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de hor d ' oeuvre, așa că încercați Fig și Feta Crostini. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 3G de proteine, 7g de grăsime, și un total de 107 calorii. Pentru 59 cenți pe porție, această rețetă acoperă 2% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 24. Această rețetă de la SippitySup are 1 fani. Un amestec de baghetă, miere, prosciutto și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Această rețetă este tipică bucătăriei mediteraneene. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 5 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 13%. Acest scor nu este atât de extraordinar. Încercați Crostini De Smochine La Cuptor, Anghinare-Feta Crostini, și Crostini De Smochine, Feta Și Mentă pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Preîncălziți broilerul.
Echipamente pe care le vei folosi
Pentru Iuțeală (poblanos Va Varia în Iuțeală)
2
Tăiați bagueta în 24 de felii de aproximativ gros. Mutați-le pe o foaie de copt și periați partea superioară cu uleiul de măsline. Se fierbe până se prăjește pe o parte 1 sau 2 minute. Set aside.In un castron mic a bătut energic ambele brânzeturi împreună,
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec
Baguette
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
3
Adăugați mierea și frunzele de cimbru și continuați să amestecați până când se obține o textură netedă.Puneți aproximativ 1 linguriță de amestec de brânză pe fiecare rundă de pâine prăjită. Apoi aranjați artistic o bucată de prosciutto pe fiecare pâine prăjită.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Varză Creață Feliată Mărunt
Prosciutto
4-1/2 Căni De Brânză Cheddar Rasă
1-1/4 Cani De Cereale Mueslix Cu Stafide, Curmale Si Migdale
Pentru întindere Pe Pâine Prăjită Dacă Se Dorește
4
Se ornează cu frunze suplimentare de cimbru.Puneți aproximativ 1 linguriță de amestec de brânză pe fiecare jumătate de smochin și, de asemenea, garnisiți cu cimbru.