Crostini De Roșii Prăjite Lent
Crostini de roșii prăjite lent ar putea fi doar hor d ' oeuvre pe care îl căutați. Această rețetă servește 6. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 1g de proteine, 5g de grăsime, și un total de 79 calorii. Pentru 51 cenți pe porție, această rețetă acoperă 4% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a considerat că această rețetă este delicioasă și satisfăcătoare. Această rețetă este tipică bucătăriei mediteraneene. Este o opțiune bună dacă urmați un vegan dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 5 ore. Mergeți la magazin și ridicați bagheta groasă, kalamata, căței de usturoi și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 51%. Acest scor este bun. Încercați Crostini De Roșii Prăjite, Crostini De Roșii Prăjite, și Crostini De Roșii Cu Ardei Prăjiți pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 350 F.
Aranjați roșiile, tăiate cu părțile în sus, într-un vas de copt puțin adânc, suficient de mare pentru a le ține în 1 strat.
Stropiți cu 2 linguri de ulei și condimentați cu sare și piper. Împrăștiați usturoiul în jurul roșiilor, apoi prăjiți-l în mijlocul cuptorului până când roșiile sunt fragede și pielea este încrețită, aproximativ 1 oră. Se răcește, apoi se transferă roșiile pe o farfurie, rezervând usturoiul și uleiul în vasul de copt.
În timp ce roșiile se răcesc, puneți felii de pâine pe o foaie de copt și periați ușor pe ambele părți cu ulei suplimentar.
Coaceți în mijlocul cuptorului până devine auriu, 15 până la 18 minute.
Cojiți căței de usturoi prăjiți și amestecați într-o pastă cu ulei și sucuri din vasul de copt.
Întindeți pasta pe pâine prăjită, apoi acoperiți fiecare pâine prăjită cu o jumătate de roșie, tăiată cu fața în sus.
Serviți crostini acoperit cu mentă și măsline.
* Roșiile și pasta de usturoi pot fi preparate cu 1 zi înainte și răcite, acoperite. Aduceți la temperatura camerei înainte de a continua.* Toasturile pot fi coapte cu 1 zi înainte și păstrate într-un recipient etanș la temperatura camerei.•
Încălziți crostini asamblați într-un cuptor de 350 km F înainte de servire dacă componentele sunt făcute înainte.