Crostini De Roșii La Grătar

Crostini De Roșii La Grătar
Crostini de roșii la grătar ar putea fi doar hor d ' oeuvre pe care îl căutați. Această rețetă vegană servește 4 și costă 82 cenți pe porție. O porție conține 165 calorii, 2G de proteine, și 14g de grăsime. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 30 minute. Un amestec de ulei de măsline, sare, cățel de usturoi și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Acesta va fi un hit la dvs Al Patrulea Iulie eveniment. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Este o ieftin rețetă pentru fanii mâncării mediteraneene. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 60%. Acest scor este solid. Încercați Salată de roșii, ceapă roșie și rachetă cu ou prăjit, Chorizo la grătar și Provoleto Crostini la grătar, Gem De Roșii Crostini, și Crostini de roșii, Brie și ouă pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Aprindeți un grătar sau preîncălziți o tigaie pentru grătar. Grătiți ciabatta până se prăjește și se carbonizează în locuri, aproximativ 1 minut pe fiecare parte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CiabattaCiabatta
Echipamente pe care le vei folosi
Varză Roșie Gătită, Disponibilă Pe Culoarul Cu Alimente De SpecialitateVarză Roșie Gătită, Disponibilă Pe Culoarul Cu Alimente De Specialitate
Castane De Apă, Tăiate în JulienneCastane De Apă, Tăiate în Julienne
2
Se transferă în farfurii și se freacă cu jumătățile de usturoi. Puneți roșiile și sucurile lor peste pâinea la grătar și stropiți cu ulei de măsline.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Legătură De Spanac Proaspăt (aproximativ 3 Căni)1 Legătură De Spanac Proaspăt (aproximativ 3 Căni)
Boccacini Proaspăt Cu Mozzarella, Fiecare Cu Diametrul De 1 InchBoccacini Proaspăt Cu Mozzarella, Fiecare Cu Diametrul De 1 Inch
Buchet De Spanac Proaspăt (aproximativBuchet De Spanac Proaspăt (aproximativ
Concentrat De Limonadă Dezghețat, împărțitConcentrat De Limonadă Dezghețat, împărțit
Bagheta Cu Paine Frantuzeasca, Feliata Si PrajitaBagheta Cu Paine Frantuzeasca, Feliata Si Prajita
3
Se presară sare și busuioc și se servește.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Ceapa Rosie, Cubulete Mici1 Ceapa Rosie, Cubulete Mici
(tub Mare)(tub Mare)
DificultateNormal
Gata În30 m.
Porții4
Scor De Sănătate17
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista