Crostini De Mazăre Dulce
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de hor d ' oeuvre, așa că încercați crostini de mazăre dulce. Această rețetă face 30 de porții cu 68 calorii, 3G de proteine, și 2G de grăsime fiecare. Pentru 30 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 5% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă de la Serious Eats are 25 de fani. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 15 minute. Această rețetă este tipică bucătăriei mediteraneene. Dacă aveți parmezan, vin, sare și alte câteva ingrediente la îndemână, o puteți face. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 62%. Acest scor este bun. Încercați Crostini De Mazăre Dulce, Crostini De Cartofi Dulci, și Crostini De Cartofi Dulci pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Într-o tigaie mare antiaderentă, topiți untul sau încălziți uleiul la foc mediu-mic.
Se adaugă fulgii de ceapă și ardei roșu și se fierbe până când ceapa este translucidă, dar nu încă Maro, 5 până la 10 minute.
Adăugați mazărea și vinul alb și ridicați focul la mediu-mare. Aduceți lichidul la fierbere, amestecând mazărea în jur, astfel încât toate să se dezghețe, 5 până la 7 minute.
Când amestecul este încălzit, transferați totul într-un blender sau robot de bucătărie și adăugați sarea. Amestecați până când mazărea are aproximativ consistența hummusului, adăugând apă dacă piureul este prea gros pentru a fi procesat. Gustați pentru sare și corectați după preferințe.
Scoateți 1 lingură de amestec de mazăre pe fiecare rundă de baghetă prăjită și garnisiți cu busuiocul tocat și parmezanul ras.