Crostini de Chanterelles
Nevoie de un vegan hor d ' oeuvre? Crostini de Chanterelles ar putea fi o rețetă excelentă de încercat. Această rețetă servește 8. Pentru $1.18 pe portie, această rețetă acoperă 13% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 8g de proteine, 10g de grăsime, și un total de 256 calorii. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Dacă aveți baghetă de aluat, oțet de vin, frunze de cimbru și alte câteva ingrediente la îndemână, o puteți face. Este o preț rezonabil rețetă pentru fanii mâncării mediteraneene. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Acesta este adus la tine de retetele mele. Cu o lingură scor de 73%, acest fel de mâncare este bun. Rețete similare includ Fricassee de Chanterelles, Chanterelles Murate, și Crostini di fegatini (ficat de pui toscan Crostini).
Instrucțiuni
Clătiți chanterelles, frecând ușor branhii de ciuperci cu degetele pentru a elibera orice pietriș; scurgere. Repetați dacă este necesar. Tăiați și aruncați părțile învinețite și capetele decolorate. Slice ciuperci 1/4 inch grosime.
Într-o tigaie de 10 până la 12 inci la foc mare, amestecați ciupercile, 1 lingură de ulei de măsline, 1 linguriță de oțet și cimbru până când lichidul se evaporă și ciupercile se rumenesc, 15 până la 20 de minute.
Adăugați 2 linguri de ulei de măsline, oțetul rămas și sare și piper după gust.
Între timp, periați feliile de pâine cu restul de 1 lingură de ulei de măsline și așezați - le pe o foaie de copt de 14 pe 17 inci.
Coaceți într-un cuptor de 350 până se rumenesc și se rumenesc, aproximativ 15 minute.
Puneți bucățile de pâine prăjită în mod egal cu amestecul de ciuperci și presărați cu arpagic.
Vin recomandat: Chianti, Trebbiano, Verdicchio
Chianti, Trebbiano și Verdicchio sunt alegerile mele de top pentru Italiană. Italienii știu mâncare și știu vin. Trebbiano și Verdicchio sunt vinuri albe italiene care se împerechează bine cu pește și carne albă, în timp ce Chianti este un roșu Italian excelent pentru mâncăruri mai grele și mai îndrăznețe. Mazzei Fonterutoli Chianti Classico cu un rating de 4.4 din 5 stele pare a fi un meci bun. Costă aproximativ 32 de dolari pe sticlă.
![Mazzei Fonterutoli Chianti Classico]()
Mazzei Fonterutoli Chianti Classico
"O mulțime de carne, fructe de pădure și caracterul de prune pe nas și cerul gurii. Corpolent, cu taninuri catifelate și un finisaj lung și bogat. Stilul Decadent care îmi place. Calitate serioasă pentru epocă. Nr Castello în 2002, astfel încât acest lucru a fost actualizat."- Spectator de vinculoare: roșu purpuriu-roșu, dar luminos și excepțional de concentrat.Buchet: extrem de intens și complex, cu mirosuri de cireșe și zmeură însoțite de nuanțe ușoare prăjite și picante.Aromă: impactul în gură este incisiv, dar moale datorită unei structuri substanțiale de tanini în care se remarcă cele moi și bine rotunjite. Aciditatea este fuzionată cu corpul vinului și ajută la transmiterea senzațiilor plăcute de căldură și putere. Vinul are un finisaj lung, neobișnuit pentru un Chianti Classico obișnuit.