Crostini cu Ricotta și brânză de capră
Crostini cu Ricottan și brânză de capră ar putea fi doar hor d ' oeuvre pe care îl căutați. Această rețetă vegetariană servește 6 și costă 85 de cenți pe porție. O porție conține 134 calorii, 5g de proteine, și 11g de grăsime. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați pâine de baghetă, ulei de măsline, coajă de lămâie și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Această rețetă este tipică bucătăriei mediteraneene. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 20 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 20%. Acest scor este destul de rău. Încercați Salată de mazăre dulce și brânză Ricotta Crostini, Roșii prăjite și brânză Ricotta Crostini, și Smochine și brânză de capră Crostini pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Urmăriți cum să faceți această rețetă.
Încălziți o tigaie la grătar la foc mediu-mare.
Ungeți 2 linguri de ulei de măsline peste feliile de pâine. Gratiți pâinea până se rumenesc, aproximativ 2 minute pe fiecare parte.
Amestecați brânza de capră, brânza ricotta, busuiocul, coaja de lămâie și restul de 1 lingură de ulei într-un bol mic până la neted și cremos. Condimentează, după gust, cu sare și piper.
Întindeți amestecul de brânză peste crostini. Aranjați toasturile pe un platou și serviți.