Crostini Cu Muschi De Vita Piperat Cu Ceapa Caramelizata

Crostini Cu Muschi De Vita Piperat Cu Ceapa Caramelizata
Nevoie de o hor d ' oeuvre fără lactate? Crostini cu filet de vită piperat cu ceapă caramelizată ar putea fi o rețetă excelentă de încercat. Această rețetă servește 8 și costă 76 de cenți pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 4G de proteine, 8g de grăsime, și un total de 178 calorii. 10 persoane au fost impresionate de această rețetă. Este o foarte accesibil rețetă pentru fanii mâncării mediteraneene. Un amestec de baghetă, cățel de usturoi, bucată de carne de vită tăiată în centru și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 5 ore și 42 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 59%. Acest scor este bun. Rețete similare sunt Fripturi Piperate Cu Ceapă Caramelizată, Filet De Vită Cu Piper, și Filet De Vită Cu Piper.

Vin recomandat: Chianti, Trebbiano, Verdicchio

Italiana funcționează foarte bine cu Chianti, Trebbiano și Verdicchio. Italienii știu mâncare și știu vin. Trebbiano și Verdicchio sunt vinuri albe italiene care se potrivesc bine cu pește și carne albă, în timp ce Chianti este un roșu Italian excelent pentru mâncăruri mai grele și mai îndrăznețe. Un vin pe care l-ați putea încerca este Brancaia Chianti Classico Riserva. Are 4,5 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 38 de dolari.
Brancaia Chianti Classico Riserva
Brancaia Chianti Classico Riserva
Acest Chianti Classico Riserva prezintă arome de fructe tropicale și negre, cu note de nuci și migdale pe gust. Fabricat cu cei mai buni struguri Sangiovese din două dintre podgoriile noastre imobiliare, Brancaia Estate și Poppi Vineyard, acest vin are o culoare densă, roșu-rubiniu și un finisaj lung, aromat.Amestec: 80% Sangiovese, 20% Merlot
DificultateExpert
Gata În5 hrs, 42 m.
Porții8
Scor De Sănătate45
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista