Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de hor d ' oeuvre, așa că încercați Crostini cu coajă de ardei. O porție conține 74 calorii, 5g de proteine, și 4G de grăsime. Această rețetă servește 30. Pentru 59 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 7% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face din nou. Mergeți la magazin și ridicați zahăr, unt, căței de usturoi și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Această rețetă este tipică bucătăriei mediteraneene. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 1 oră și 5 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 25%. Acest scor nu este atât de remarcabil. Încercați Friptură cu crustă de ardei cu cremă de hrean pe crostini de usturoi la grătar, Mușchi De Vită Cu Crustă De Piper, și Muschiulet De Porc Cu Crustă De Piper pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Într-o tigaie mare la foc mediu-mic, gătiți ceapa în 3 linguri de unt timp de 5 minute sau până se înmoaie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Căpșuni La Picior
2 Plicuri Goya Sazon Cu Coriandru și Annatto
Echipamente pe care le vei folosi
1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă
2
Adăugați zahăr; gătiți la foc mic timp de 30-40 de minute mai mult sau până când ceapa se rumenesc, amestecând frecvent.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Plicuri Goya Sazon Cu Coriandru și Annatto
2-1/4 Căni De Frișcă Groasă, împărțite
3
Între timp, frecați uleiul peste filet.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 1/2 Kilograme De Brânză Tallegio, Tocată
2 3/4 Uncii (75 Grame) Sultane Aurii
4
Combinați ardeiul, usturoiul și sarea; frecați peste carnea de vită. Într-o tigaie mare, carne de vită maro pe toate părțile.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Crumble De Carne Vegetariană Congelată
Napi, Curățați și Feliați Cu Grosimea De 1/8 Inch
Jalapeno, Tăiat în Fâșii Subțiri
Plus 2 Linguri De Apă Cu Gheață
2 3/4 Uncii (75 Grame) Sultane Aurii
Echipamente pe care le vei folosi
1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă
5
Transferați pe o foaie de copt.
Echipamente pe care le vei folosi
Inele De Ardei Iute, Felii De Ardei Banana, Pentru Garnitura Sandvișului
6
Coaceți la 425 de minute pentru 20-25 de minute sau până când carnea atinge gradul dorit de coacere (pentru mediu-rar, un termometru pentru carne trebuie să citească 145 de secunde; mediu, 160 de secunde; bine făcut, 170 de secunde).
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Sos Iute Cu Ulei De Susan
Zahăr Vanilat, Plus Extra Pentru Servire
7
Lăsați să stea 10 minute.
8
Într-un castron mic, bateți hreanul și untul rămas până se amestecă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Nap Mic, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 Cm
Căpșuni La Picior
Echipamente pe care le vei folosi
Vinegretă De Verjuic
9
Se întinde pe felii de pâine.
Ingrediente de care veți avea nevoie
9 Borcane Sterilizate De Jumătate De Pint Pentru Conserve, Cu Capace și Inele
2 Lingurițe Plus 1/2 Cană De Zahăr, împărțite
10
Așezați pe o foaie de copt. Se fierbe 3-4 în. de la căldură timp de 2-3 minute sau până se rumenesc ușor.
Echipamente pe care le vei folosi
Inele De Ardei Iute, Felii De Ardei Banana, Pentru Garnitura Sandvișului
11
Feliați subțire carnea de vită; așezați pe pâine prăjită. Se acoperă cu ceapă caramelizată.