Crostini Alla Fiorentina

Crostini Alla Fiorentina
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete mediteraneene, așa că încercați Crostini Alla Fiorentinan. Această rețetă face 4 porții cu 270 calorii, 11g de proteine, și 21g de grăsime fiecare. Pentru $1.23 pe portie, această rețetă acoperă 22% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Nu o mulțime de oameni într-adevăr a plăcut acest hor d ' oeuvre. Dacă aveți hamsie, unt, vin și alte câteva ingrediente la îndemână, o puteți face. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Este adus la tine de Toțiretete. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, primar și דל פחמימות, dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 25 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 60%. Acest scor este solid. Rețete similare sunt Biban de mare alla Fiorentina, Bisteccan alla Fiorentina, și Polpette alla Fiorentina.

Instrucțiuni

1
Încălziți uleiul într-o tigaie la foc mic.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru ServireTortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
2
Adăugați ceapa, țelina, morcovul și usturoiul; gătiți și amestecați aproximativ 5 minute până când ceapa este moale.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Grăsime De Porc înapoiGrăsime De Porc înapoi
Roșii Medii Proaspete (aproximativ, Curățate și Tăiate în șasimiRoșii Medii Proaspete (aproximativ, Curățate și Tăiate în șasimi
1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru ServireTortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
3
Se usucă ficatul de pui și miel și se adaugă în tigaie. Se prăjesc la foc mic până se rumenesc toate părțile.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ficat De MielFicat De Miel
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
4
Se toarnă vinul roșu peste ficat și se lasă să se vaporizeze un minut. Se amestecă piureul de roșii, jumătate din pătrunjel, hamsii, ciorba de pui, sare și piper. Acoperiți și fierbeți timp de aproximativ 20 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
12 Felii Subțiri De șuncă Complet Fiartă (aproximativ12 Felii Subțiri De șuncă Complet Fiartă (aproximativ
(ficatul și Gâtul îndepărtate)(ficatul și Gâtul îndepărtate)
2 1/2 Căni De Kefalotyri Sau Kasseri, Ras2 1/2 Căni De Kefalotyri Sau Kasseri, Ras
Parmigiano-Reggiano Ras, De TrecutParmigiano-Reggiano Ras, De Trecut
Semințe De Leuștean PudrăSemințe De Leuștean Pudră
1/4 Cană De Grăsime De Porc1/4 Cană De Grăsime De Porc
FicatFicat
5
Folosiți un blender de mână pentru a curăța amestecul de ficat. Dacă nu aveți unul, transferați-l într-un robot de bucătărie și procesați până la neted. Reveniți la tigaie și amestecați untul, caperele și pătrunjelul rămas.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/4 Cană De Grăsime De Porc1/4 Cană De Grăsime De Porc
2 Căni De Nuci Pecan Tocate, Opțional2 Căni De Nuci Pecan Tocate, Opțional
3 Linguri Muștar, De Preferat Dijon3 Linguri Muștar, De Preferat Dijon
FicatFicat
Echipamente pe care le vei folosi
Imersiune BlenderImersiune Blender
Roșii Heirloom, Tocate, OpționalRoșii Heirloom, Tocate, Opțional
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți

Vin recomandat: Chianti, Trebbiano, Verdicchio

Italiană în meniu? Încercați asocierea cu Chianti, Trebbiano și Verdicchio. Italienii știu mâncare și știu vin. Trebbiano și Verdicchio sunt vinuri albe italiene care se împerechează bine cu pește și carne albă, în timp ce Chianti este un roșu Italian excelent pentru mâncăruri mai grele și mai îndrăznețe. Casan Emma Chianti Classico cu un rating de 4.8 din 5 stele pare a fi un meci bun. Costă aproximativ 21 de dolari pe sticlă.
Casa Emma Chianti Classico
Casa Emma Chianti Classico
Casa Emma Chianti Classico D. O. C. G este un vin elegant, cu un buchet floreal și note de cireșe. Are o prospețime echilibrată, o structură bună și taninuri catifelate. Îmbătrânit timp de 1 an în butoaie de 500 De Litri, are o culoare roșu rubiniu intens cu reflexe violet. Cu un finisaj persistent, cu aciditate și mineralitate bună, este perfect pentru a se împerechea cu paste și mezeluri.
DificultateNormal
Gata În25 m.
Porții4
Scor De Sănătate18
Revista