Crostini Alla Fiorentina
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete mediteraneene, așa că încercați Crostini Alla Fiorentinan. Această rețetă face 4 porții cu 270 calorii, 11g de proteine, și 21g de grăsime fiecare. Pentru $1.23 pe portie, această rețetă acoperă 22% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Nu o mulțime de oameni într-adevăr a plăcut acest hor d ' oeuvre. Dacă aveți hamsie, unt, vin și alte câteva ingrediente la îndemână, o puteți face. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Este adus la tine de Toțiretete. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, primar și דל פחמימות, dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 25 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 60%. Acest scor este solid. Rețete similare sunt Biban de mare alla Fiorentina, Bisteccan alla Fiorentina, și Polpette alla Fiorentina.
Instrucțiuni
Încălziți uleiul într-o tigaie la foc mic.
Adăugați ceapa, țelina, morcovul și usturoiul; gătiți și amestecați aproximativ 5 minute până când ceapa este moale.
Se usucă ficatul de pui și miel și se adaugă în tigaie. Se prăjesc la foc mic până se rumenesc toate părțile.
Se toarnă vinul roșu peste ficat și se lasă să se vaporizeze un minut. Se amestecă piureul de roșii, jumătate din pătrunjel, hamsii, ciorba de pui, sare și piper. Acoperiți și fierbeți timp de aproximativ 20 de minute.
Folosiți un blender de mână pentru a curăța amestecul de ficat. Dacă nu aveți unul, transferați-l într-un robot de bucătărie și procesați până la neted. Reveniți la tigaie și amestecați untul, caperele și pătrunjelul rămas.