O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 4G de proteine, 28G de grăsime, și un total de 410 calorii. Dacă $1.08 pe portie cade în bugetul dvs., piersic la gratar si Caramel Crostata ar putea fi un remarcabil vegetarian rețetă pentru a încerca. Această rețetă servește 6. Dacă aveți cimbru, zahăr pudră, crustă rotundă de desfacere și coacere și alte câteva ingrediente la îndemână, o puteți face. Al Patrulea Iulie va fi și mai special cu această rețetă. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 5 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 16%. Acest scor este destul de rău. Încercați Peach Crostata, Peach Crostata, și Crostata De Piersici Proaspete pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Pentru crostata: Preîncălziți cuptorul la 375 grade F.
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
2
Așezați crusta de plăcintă pe o foaie de copt căptușită cu pergament.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Jumătăți Proaspete De Zmeură, Afine Sau Felii De Căpșuni
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați
3
Așezați o tigaie pentru grătar la foc mediu-mare sau preîncălziți un grătar cu gaz sau cărbune.
Echipamente pe care le vei folosi
1 Ardei Gras Galben, Taiat In Treimi
Fulgi De Legume
4
Stropiți uleiul peste tigaia pentru grătar.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
Echipamente pe care le vei folosi
1 Ardei Gras Galben, Taiat In Treimi
5
Stropiți jumătățile de piersică cu oțetul balsamic, apoi grătați partea plată în jos până se înmoaie și se marchează la grătar, 3 până la 4 minute. Feliați piersicile în pene și aranjați într-un cerc peste crustă, lăsând o margine de 2 inci. Îndoiți marginea aluatului peste umplutură pentru a forma o rundă de 8 inci. Îndoiți marginea patiseriei și ciupiți-o pentru a sigila orice fisuri din aluat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pulpă De Miel (scoasă Din Frigider și Lăsată Să Stea La Temperatura Camerei Cu 1 Oră înainte De Preparare)
1-1/4 Cani De Capsuni Congelate Neindulcite, Decongelate
1/2 Pachet De Foietaj Congelat (1 Foaie), Decongelat
Usturoi, 4 Zdrobite, Celelalte 2 Feliate Subțire
Echipamente pe care le vei folosi
Fulgi De Legume
6
Combinați zahărul și 2 linguri de apă într-o cratiță mică și gătiți fără a amesteca până când a devenit o culoare chihlimbar profundă, aproximativ 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Suc De Lămâie, Opțional
Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)
Echipamente pe care le vei folosi
20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă
7
Se scoate de pe foc și se amestecă încet untul, sucul de lămâie și sarea. Turnați imediat caramelul peste feliile de piersici.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Creveți, Cu Coadă, Fără Cochilii, Fără Vene
1/3 Cană Suc Proaspăt De Lămâie Cheie
2 Căni De Nuci Pecan Tocate, Opțional
1-1/4 Cani De Capsuni Congelate Neindulcite, Decongelate
Pâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără Crustă
Echipamente pe care le vei folosi
1 Legătură Mare De Violete Sălbatice (inclusiv Tulpinile), Spălate
8
Coaceți crostata până la auriu, 20 până la 25 de minute.
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
9
Pentru frisca de cimbru: între timp, combinați smântâna grea, zahărul, vanilia și sarea în vasul unui mixer electric. Bateți până când crema are vârfuri moi, aproximativ 2 minute. Îndoiți ușor cimbrul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Roll-up Cu Fructe (recomandat: Fructe La Picior)
Napolitane Miniaturale Cu Vanilie
Stropi Asortați și Mini Biscuiți în Formă De Ursuleț De Miere, Opțional
Suc De Lămâie, Opțional
1/2 Varză Creață Feliată Mărunt
Pâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără Crustă
Echipamente pe care le vei folosi
Brânzeturi Amestecate Mărunțite, Cum Ar Fi Brânzeturile Pentru Tacos
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
10
Lăsați crostata să se răcească timp de 15 minute pentru a lăsa caramelul să se așeze, apoi tăiați-l în pene și serviți cu o păpușă de frișcă de cimbru.