Crostata de piersici și Caramel la grătar
O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 4G de proteine, 28G de grăsime, și un total de 410 calorii. Dacă $1.08 pe portie cade în bugetul dvs., piersic la gratar si Caramel Crostata ar putea fi un remarcabil vegetarian rețetă pentru a încerca. Această rețetă servește 6. Dacă aveți cimbru, zahăr pudră, crustă rotundă de desfacere și coacere și alte câteva ingrediente la îndemână, o puteți face. Al Patrulea Iulie va fi și mai special cu această rețetă. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 5 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 16%. Acest scor este destul de rău. Încercați Peach Crostata, Peach Crostata, și Crostata De Piersici Proaspete pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Pentru crostata: Preîncălziți cuptorul la 375 grade F.
Așezați crusta de plăcintă pe o foaie de copt căptușită cu pergament.
Așezați o tigaie pentru grătar la foc mediu-mare sau preîncălziți un grătar cu gaz sau cărbune.
Stropiți uleiul peste tigaia pentru grătar.
Stropiți jumătățile de piersică cu oțetul balsamic, apoi grătați partea plată în jos până se înmoaie și se marchează la grătar, 3 până la 4 minute. Feliați piersicile în pene și aranjați într-un cerc peste crustă, lăsând o margine de 2 inci. Îndoiți marginea aluatului peste umplutură pentru a forma o rundă de 8 inci. Îndoiți marginea patiseriei și ciupiți-o pentru a sigila orice fisuri din aluat.
Combinați zahărul și 2 linguri de apă într-o cratiță mică și gătiți fără a amesteca până când a devenit o culoare chihlimbar profundă, aproximativ 5 minute.
Se scoate de pe foc și se amestecă încet untul, sucul de lămâie și sarea. Turnați imediat caramelul peste feliile de piersici.
Coaceți crostata până la auriu, 20 până la 25 de minute.
Pentru frisca de cimbru: între timp, combinați smântâna grea, zahărul, vanilia și sarea în vasul unui mixer electric. Bateți până când crema are vârfuri moi, aproximativ 2 minute. Îndoiți ușor cimbrul.
Lăsați crostata să se răcească timp de 15 minute pentru a lăsa caramelul să se așeze, apoi tăiați-l în pene și serviți cu o păpușă de frișcă de cimbru.