Rețeta Crostată italiană plină de gem ar putea satisface pofta mediteraneană în aproximativ 2 ore. Pentru 54 de cenți pe porție, veți obține o garnitură care servește 8. Îți urmărești silueta? Această rețetă vegetariană are 459 calorii, 7g de proteine, și 26g de grăsime pe porție. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. Dacă aveți la îndemână coajă de portocală, făină nealbită, zahăr de cofetărie și alte câteva ingrediente, o puteți face. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 18%. Acest scor este destul de rău. Încercați Gem De Piersici Cu Rubarbă, Bacon și gem de whisky, și Gem De Cireșe pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Puneți făina, zahărul, sarea, bicarbonatul de sodiu, praful de copt și coaja de lămâie și portocală în vasul de lucru al unui robot de bucătărie prevăzut cu o lamă metalică. Pulsează scurt pentru a combina ingredientele. Distribuiți bucățile de unt în jurul vasului și pulsați până când amestecul este grosier și sfărâmicios.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bicarbonat De Sodiu
Unt
Portocaliu
Făină Pentru Toate Scopurile
Lămâie
Zahăr
Sare
Echipamente pe care le vei folosi
Bol
2
Adăugați oul și gălbenușurile de ou și procesați până când aluatul începe să se unească.Întoarceți aluatul pe o suprafață de lucru ușor făinată și adunați-l împreună. Frământați-l scurt și formați-l într-un disc. Înfășurați bine în plastic și dați-l la frigider timp de cel puțin 1 oră sau până când este bine răcit (peste noapte este bine, așa cum este înghețat până la 1 lună).Formați crostatele: dezghețați aluatul la frigider dacă este înghețat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Gălbenuș De Ou
Aluat
Folie
Ouă
3
Scoateți aluatul din frigider și lăsați-l să stea timp de 30 până la 45 de minute, sau până când este suficient de flexibil pentru a se rostogoli, dar nu prea moale pentru a lucra.Tapetați 2 foi de copt cu pergament. Pune deoparte.Praf o suprafață de lucru plană rece cu făină. Praf un sucitor cu făină.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Aluat
Făină Pentru Toate Scopurile
Rola
Echipamente pe care le vei folosi
Foaie De Copt
știft De Rulare
4
Tăiați aluatul în jumătate, apoi rotiți jumătate până la grosimea de aproximativ cm. Puneți-l deoparte în frigider în timp ce întindeți cealaltă jumătate. Folosiți o placă de aproximativ 6 inci în diametru ca șablon și decupați patru runde. Salvați resturile pentru zăbrele. Repetați procesul cu cealaltă jumătate a aluatului. Ar trebui să obțineți opt runde de 6 inch.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Aluat
Rola
5
Așezați patru pe fiecare foaie de copt pregătită. Răciți resturile.
Echipamente pe care le vei folosi
Foaie De Copt
6
Rotiți marginile fiecărei runde spre interior formând o jantă de cm. Puneți o lingură de gem în centrul fiecărei runde, apoi neteziți gemul până la marginea jantei. Repat cu toate rundele.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Rola
Gem
7
Scoateți resturile din frigider. Apoi, prindeți o bucată de dimensiune a mingii de ping-pong și rotiți-o cu vârful degetelor pentru a crea un tăiței lung și subțire, cum ar fi șuvița cu diametrul de aproximativ cm. Continuați să rulați aluatul rămas, apoi tăiați firele în patruzeci și opt de bucăți de 6 inci.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Paste
Aluat
Rola
8
Așezați trei fire distanțate uniform pe fiecare rundă de aluat acoperită cu gem. Apoi așezați încă trei într-un unghi, creând o zăbrele în formă de diamant pe fiecare rundă de aluat acoperită cu gem. Tăiați firele cu vârful degetelor, ciupindu-le în loc pentru a se lipi.Acoperiți foile de copt cu folie de plastic și refrigerați cel puțin 30 de minute și până la unul day.To coaceți: reglați rafturile cuptorului astfel încât unul să fie pe treimea superioară, iar celălalt să fie pe treimea inferioară a cuptorului.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Aluat
Folie
Gem
Echipamente pe care le vei folosi
Foaie De Copt
Folie De Plastic
Cuptor
9
Încălziți cuptorul la 375 de grade F.
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor
10
Scoateți foile de copt din frigider, scoateți folia de plastic și coaceți aproximativ 25-30 de minute, rotind foile la jumătate, până devin aurii.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Folie
Echipamente pe care le vei folosi
Foaie De Copt
Folie De Plastic
Cuptor
11
Scoateți foile să se răcească pe un raft la temperatura camerei.