Croissant Pâine prăjită umplută cu piersici la grătar

Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de garnituri, așa că încercați Croissant Pâine prăjită umplută cu piersici la grătar. Această rețetă face 4 porții cu 1103 calorii, 14 g de proteine și 65 g de grăsime fiecare. Pentru 5,88 USD per porție, această rețetă acoperă 24% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă de la Foodnetwork necesită suc de lămâie, nucșoară măcinată, piersici și sirop de arțar. 1 persoană a considerat că această rețetă este aromată și satisfăcătoare. 4 iulie va fi și mai specială cu această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 de minute. Doar câțiva oameni le-a plăcut foarte mult acest preparat american. În general, această rețetă câștigă un scor destul de bun de 43%. Dacă vă place această rețetă, s-ar putea să vă placă și rețete precum Croissant umplut cu afine, pâine prăjită franțuzească cu șuncă, Croissant umplut cu ciocolată, Pâine prăjită umplută cu piersici și cremă.
Instrucțiuni
Vezi cum se prepară această rețetă.
Pregătiți cărbuni pe un grătar și lăsați căldura să scadă la foc moderat.
Într-un blender, combinați ouăle, smântâna, vanilia, scorțișoara și nucșoara. Se amestecă până când ingredientele sunt netede. Pus deoparte.
Tăiați piersicile în jumătate și îndepărtați sâmburele.
Ungeți partea de carne a fiecărei jumătăți cu unt topit.
Pune piersicile pe gratar timp de 5 minute sau pana cand partea de carne este uniform caramelizata si incepe sa se inmoaie.
Scoateți piersicile de pe grătar și tăiați-le cubulețe.
Transferați într-un bol și adăugați suc de lămâie și zahăr, după gust. Pune amestecul de piersici deoparte.
Turnați aluatul de ouă într-o farfurie de plăcintă. Înmuiați jumătățile de croissant în aluat, asigurându-vă că fiecare parte este acoperită.
Puneți cornurile pe grătar, cu partea plată în jos. Grătiți timp de 1 până la 2 minute, sau până când aluatul pare fiert și croissantul începe să se întunece; urmăriți cu atenție, deoarece se vor găti repede. Întoarceți croissantele și puneți la grătar pe cealaltă parte timp de 1 până la 2 minute.
Scoateți croissantele de pe grătar.
Puneți jumătatea inferioară a unui croissant pe o farfurie.
Adăugați 1/4 din amestecul de piersici și puneți jumătatea superioară a croissantului peste piersici.
Se toarnă deasupra sirop de artar Bourbon Pecan și se ornează cu mentă proaspătă. Repetați cu cornurile rămase.
Topiți untul într-o cratiță medie la foc mediu. Odată ce untul începe să se rumenească, scoateți tigaia de pe foc și adăugați bourbon. Se arde amestecul până când alcoolul s-a ars și apoi se adaugă siropul și nucile pecan. Puneti tigaia pe foc si fierbeti 10 minute.;