Crocant De Mere De Modă Veche
Apple Crisp de modă veche este un desert care servește 6. O porție conține 439 calorii, 5g de proteine, și 18g de grăsime. Pentru 84 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 8% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă de la Taste Of Home are 1 fani. Dacă aveți la îndemână ienibahar măcinat, mere tarte, făină și alte câteva ingrediente, îl puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 de minute. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 20%, care nu este atât de super. Utilizatorilor cărora le-a plăcut această rețetă le-a plăcut și Crocant De Mere De Modă Veche, Mere Crocante De Modă Veche, și Crocant de mere de modă veche.
Instrucțiuni
Așezați merele într-un 8-in uns. vas de copt pătrat. Într-un castron mic, combinați zahărul brun, făina, ovăzul, scorțișoara și condimentul; se taie în unt până se sfărâmă.
Se coace, neacoperit, la 375 CP timp de 30-35 minute sau până când merele sunt fragede.
Serviți cald cu înghețată, dacă doriți.
Vin recomandat: Cremă Sherry, Port, Moscato Dasti
Cream Sherry, Port și Moscato d ' Asti sunt alegerile mele de top pentru Crisp. O regulă comună de asociere a vinului este să vă asigurați că vinul dvs. este mai dulce decât mâncarea. Deserturile Delicate se potrivesc bine cu Moscato d ' Asti, deserturile cu nuci cu cremă sherry și deserturile cu caramel sau ciocolată se potrivesc bine cu portul. Ai putea încerca NV Johnson Estate Cream Sherry. Recenzorilor le place destul de mult cu un rating de 5 din 5 stele și un preț de aproximativ 19 dolari pe sticlă.
![NV Johnson Estate cremă Sherry]()
NV Johnson Estate cremă Sherry
Foarte aromat, cu note de alune, vanilie și o notă de stejar urmată de stafide dulci și o notă de drojdie. Finisaj curat de durată. Bine acum, dar îi va răsplăti pe cei care îi vor permite să îmbătrânească". O băutură pre-prandială preferată. Luați în considerare cu nuci înainte de cină ca aperitiv sau după cină cu desert, în special bomboane de ciocolată și deserturi pe bază de fructe. De asemenea, minunat în după-amiezile reci, servit cu biscotti pentru a se scufunda în "stil Italian". "