Crispy-Skin King Salmon cu sparanghel prăjit, cartofi Fingerling și sos Hollandaise

Crispy-Skin King Salmon cu sparanghel prăjit, cartofi Fingerling și sos Hollandaise ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă servește 4. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten, întreagă 30 și pescatariană are 846 calorii, 41G de proteine, și 63G de grăsime pe porție. Pentru $ 7.07 pe portie, această rețetă acoperă 42% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă de la Epicurious are 1 fani. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Paște. Un amestec de sparanghel, boabe de piper, fileuri de somon tăiate în centru și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Pentru a consuma uleiul de măsline, puteți urma acest fel principal cu Parfait de banane, Granolan și iaurt sotate ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 83%. Acest scor este minunat. Încercați Crispy-Skin King Salmon cu sparanghel prăjit, cartofi Fingerling și sos Hollandaise, Cartofi Roșii Prăjiți Cu Muștar Usturoi Crocant, și Salată de somon cu piele crocantă cu roșii Cherry prăjite pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 400 F.
Pe o foaie mare de copt, aruncați împreună cartofii, uleiul, sarea și piperul. Prăjiți la cuptor până se înmoaie.
Scoateți din cuptor și lăsați să se răcească. Odată ce cartofii sunt suficient de reci pentru a fi manipulați, tăiați-i în felii subțiri.
Pe o foaie mare de copt, aruncați împreună sparanghelul, uleiul, sarea și piperul. Strângeți sucul de lămâie peste sparanghel, apoi prăjiți-l la cuptor până se înmoaie, aproximativ 5 minute. Lăsați cuptorul pornit.
Într-o cratiță mică la foc moderat, combinați oțetul, tarhonul și boabele de piper și aduceți la foc mic. Continuați să fierbeți până se reduce la aproximativ 1 lingură. Se strecoară oțetul printr-o sită cu ochiuri fine.
Puneți un vas metalic peste o cratiță medie cu apă care fierbe ușor (nu lăsați fundul vasului să atingă apa).
Adăugați gălbenușurile de ou și reducerea oțetului și gătiți, amestecând constant, astfel încât ouăle să nu se amestece, până când gălbenușurile sunt pufoase și de culoare deschisă.
Adăugați untul clarificat într-un flux lent și constant, amestecând constant.
Scoateți sosul olandez de pe foc și acoperiți pentru a se încălzi.
Condimentați ambele părți ale fileurilor de somon cu sare și piper.
Într-o tigaie mare saut la foc moderat, încălziți uleiul de măsline până când este fierbinte, dar nu fumați.
Adăugați somonul, cu pielea în jos și căutați până se rumenesc. Întoarceți somonul, căutați aproximativ 10 secunde, apoi întoarceți imediat somonul din nou, astfel încât pielea să fie orientată în jos.
Transferați somonul la cuptor pentru a termina de gătit aproximativ 5 minute. Strângeți sucul de lămâie peste somon.
Așezați un file de somon în centrul fiecăreia dintre cele 4 farfurii. Aranjați cartofii și sparanghelul lângă somon și stropiți sparanghelul cu hollandaise.
Bucatar sef, (c) Fox 2013
Vin recomandat: Chardonnay, Pinot Noir, Sauvignon Blanc
Chardonnay, Pinot Noir și Sauvignon Blanc sunt alegerile mele de top pentru somon. Pentru a decide cu privire la alb sau roșu, ar trebui să luați în considerare condimentele și sosurile. Chardonnay este un prieten excelent pentru mâncărurile cremoase cu unt, în timp ce Sauvignon blanc poate completa preparatele din plante sau citrice. Un roșu ușor, cu conținut scăzut de tanin, cum ar fi pinot noir, se potrivește de minune cu somonul fript sau la grătar. Antica Chardonnay (Mountain Select) cu un rating de 4,5 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 29 de dolari pe sticlă.
![Antica Chardonnay (Munte Selectați)]()
Antica Chardonnay (Munte Selectați)
Chardonnay 2017 este vibrant și bogat cu arome ispititoare care duc la un miez ferm de arome de pere, mere și caise umbrite de stejar ușor condimentat. La gust, vinul oferă strat după strat de arome persistente. Vinul evidențiază puritatea varietală cu eleganță și prospețime pe gust.Chardonnay a fost cules de la viță de vie în vârstă de 4 până la 31 de ani din porțiuni selectate din nouă blocuri de viță de vie, care sunt plantate la o altitudine de 1.413-1.494 picioare. Selecția din acest an a cuprins 10 Clone Chardonnay—nouă Burgundian și aclamata selecție Heritage Weimer—care împreună creează complexitatea aromelor și aromelor pe care le căutăm pentru Chardonnay-ul nostru montan.