Crisper Whisperer: cum se face piele de fructe

Crisper Whisperer: cum să faci piele de fructe ar putea fi doar garnitura pe care o cauți. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 0g de proteine, 0g de grăsime, și un total de 65 calorii. Pentru 95 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 2% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 8. Mergeți la magazin și ridicați un condiment, suc de lămâie, sirop de arțar și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. 163 de persoane au încercat și le-a plăcut această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 8 ore. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, primal și prietenos cu fodmap dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 30%. Acest scor nu este atât de spectaculos. Rețete similare includ Crisper Whisperer: ce este un Cucuzza, Crisper Whisperer: ce să faci cu prea multă varză, și The Crisper Whisperer: Borcanul Lui Cezar.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul cât mai jos (de obicei 150 de metri cubi F sau 200 de metri cubi f — orice până la 200 de metri cubi F este în regulă) cu un suport în mijloc. Tapetați o foaie de copt cu o bucată de hârtie pergament sau un covor de copt din silicon și pulverizați ușor cu spray de gătit (opțional, dar ajută). Într-un blender, bateți toate ingredientele împreună pentru a forma un piure relativ neted.
Turnați piureul pe foaia de copt căptușită și înclinați tigaia pentru a forma un strat subțire cât mai uniform posibil.
Coaceți piureul până când este încă ușor lipicios la atingere, dar se curăță destul de ușor de pe pergament. În funcție de fructele pe care le folosiți și de conținutul său de umiditate, acest lucru poate dura între 2 și 8 ore, așa că folosiți-vă simțurile.