Crisper Whisperer: Crudit de iarnă cu Marcella Hazan Bagna cauda

Crisper Whisperer: Crudit de iarnă cu Marcella Hazan Bagna cauda
Crisper Whisperer: Crudit de iarnă cu Marcella Hazan Bagna Caudan este un fără gluten, primar și pescatarian garnitură. Pentru $1.21 pe portie, această rețetă acoperă 17% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 5g de proteine, 25g de grăsime, și un total de 267 calorii. Această rețetă servește 6. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Iarna. 7 persoane au fost impresionate de această rețetă. Dacă aveți la îndemână unt, flori de conopidă, ridichi și alte câteva ingrediente, îl puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 20 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 64%. Acest scor este solid. Încercați Crudit de vară cu Bagna cauda, The Crisper Whisperer: verdeață de iarnă cu vinetă de măsline și crutoane de brânză de capră, și Semifreddo di Cioccolato de Marcella Hazan pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Umpleți o oală mare pe jumătate cu apă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Păstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 CmPăstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 Cm
Echipamente pe care le vei folosi
1 șalotă Mică, Tăiată Subțire în Semiluni1 șalotă Mică, Tăiată Subțire în Semiluni
2
Adăugați 1 lingură de sare Kosher. Aduceți apa la fierbere la foc mare. Între timp, umpleți un castron mare cu apă cu gheață. Când apa fierbe, adăugați broccoli și gătiți timp de un minut.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cartofi Rumeni, Aproximativ 6 Uncii FiecareCartofi Rumeni, Aproximativ 6 Uncii Fiecare
Păstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 CmPăstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 Cm
1 Conservă (400 G) De Supă De Pui1 Conservă (400 G) De Supă De Pui
Echipamente pe care le vei folosi
Vinegretă De VerjuicVinegretă De Verjuic
3
Scoateți cu o strecurătoare în apă cu gheață. Repetați cu conopida. Când floretele sunt reci, ștergeți-le și aranjați-le pe un platou mare cu andive și ridichi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Măsline întregi CoapteMăsline întregi Coapte
Păstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 CmPăstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 Cm
Brânză Mozzarella Parțial Degresată Cubulețe (cuburi De 1/2 Inch)Brânză Mozzarella Parțial Degresată Cubulețe (cuburi De 1/2 Inch)
AndiveAndive
Echipamente pe care le vei folosi
Cu Os, Pe Piele, Pulpe și Pulpe De PuiCu Os, Pe Piele, Pulpe și Pulpe De Pui
4
Într-o oală mică, încălziți uleiul de măsline și untul la foc mediu până când untul începe să spumeze.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fripturi De Carne Din New YorkFripturi De Carne Din New York
Căpșuni La PiciorCăpșuni La Picior
Echipamente pe care le vei folosi
1 șalotă Mică, Tăiată Subțire în Semiluni1 șalotă Mică, Tăiată Subțire în Semiluni
5
Adăugați usturoiul și hamsia și gătiți, zdrobind hamsia pe fundul și părțile laterale ale oalei cu o lingură de lemn, până când cea mai mare parte a hamsiei s-a dizolvat în sos, aproximativ 3 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Parmigiano-Reggiano Ras, De TrecutParmigiano-Reggiano Ras, De Trecut
Crumble De Carne Vegetariană CongelatăCrumble De Carne Vegetariană Congelată
4 Roșii Roma, Fără Miez, Tăiate în Jumătate și Cubulețe4 Roșii Roma, Fără Miez, Tăiate în Jumătate și Cubulețe
Echipamente pe care le vei folosi
1 Cană De Nuci, Măcinate Grosier1 Cană De Nuci, Măcinate Grosier
1 șalotă Mică, Tăiată Subțire în Semiluni1 șalotă Mică, Tăiată Subțire în Semiluni
6
Se ia de pe foc, se condimentează după gust cu piper și se toarnă într-un castron mic (sau se servește direct din oală).
Ingrediente de care veți avea nevoie
Napi, Curățați și Feliați Cu Grosimea De 1/8 InchNapi, Curățați și Feliați Cu Grosimea De 1/8 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Vinegretă De VerjuicVinegretă De Verjuic
1 șalotă Mică, Tăiată Subțire în Semiluni1 șalotă Mică, Tăiată Subțire în Semiluni
7
Se serveste imediat cu crudit.
DificultateNormal
Gata În20 m.
Porții6
Scor De Sănătate22
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
OcaziiIarnă
Revista