Crisper Whisperer: Crudit de iarnă cu Marcella Hazan Bagna cauda

Crisper Whisperer: Crudit de iarnă cu Marcella Hazan Bagna Caudan este un fără gluten, primar și pescatarian garnitură. Pentru $1.21 pe portie, această rețetă acoperă 17% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 5g de proteine, 25g de grăsime, și un total de 267 calorii. Această rețetă servește 6. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Iarna. 7 persoane au fost impresionate de această rețetă. Dacă aveți la îndemână unt, flori de conopidă, ridichi și alte câteva ingrediente, îl puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 20 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 64%. Acest scor este solid. Încercați Crudit de vară cu Bagna cauda, The Crisper Whisperer: verdeață de iarnă cu vinetă de măsline și crutoane de brânză de capră, și Semifreddo di Cioccolato de Marcella Hazan pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Umpleți o oală mare pe jumătate cu apă.
Adăugați 1 lingură de sare Kosher. Aduceți apa la fierbere la foc mare. Între timp, umpleți un castron mare cu apă cu gheață. Când apa fierbe, adăugați broccoli și gătiți timp de un minut.
Scoateți cu o strecurătoare în apă cu gheață. Repetați cu conopida. Când floretele sunt reci, ștergeți-le și aranjați-le pe un platou mare cu andive și ridichi.
Într-o oală mică, încălziți uleiul de măsline și untul la foc mediu până când untul începe să spumeze.
Adăugați usturoiul și hamsia și gătiți, zdrobind hamsia pe fundul și părțile laterale ale oalei cu o lingură de lemn, până când cea mai mare parte a hamsiei s-a dizolvat în sos, aproximativ 3 minute.
Se ia de pe foc, se condimentează după gust cu piper și se toarnă într-un castron mic (sau se servește direct din oală).
Se serveste imediat cu crudit.