Crisp întreg roșu Snapper cu sos de citrice asiatice
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați un Snapper roșu întreg crocant cu sos de citrice asiatice. Această rețetă face 4 porții cu 384 calorii, 71G de proteine, și 8g de grăsime fiecare. Pentru $5.62 pe portie, această rețetă acoperă 31% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă din rețetele mele are 1 fani. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Dacă aveți la îndemână snappers, scallions, inclusiv blaturi, ghimbir și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Pentru a consuma ghimbirul proaspăt, puteți urma acest fel principal cu Cookie-Uri Proaspete De Ghimbir ca desert. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și fără lactate dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 86%. Acest scor este remarcabil. Încercați Snapper roșu întreg la grătar cu sos fierbinte de citrice-ghimbir, Snapper roșu, creveți și ceviche pepene verde, și Snapper roșu crocant cu Ragout de cartofi, ceapă, anghinare și măsline verzi cu sos Vierge pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Clătiți peștele și uscați bine suprafața și cavitatea fiecăruia cu prosoape de hârtie. Într-o tigaie antiaderentă de 12 inci sau mai mare, încălziți 3/8 dintr-un inch de ulei de gătit la foc moderat până când este foarte fierbinte. Un termometru cu grăsimi adânci ar trebui să înregistreze 37
Adăugați cu grijă peștele, lăsând cozile să iasă din tigaie, dacă este necesar.
Lăsați peștele să gătească, fără a le mișca, până când sunt crocante și rumenite, aproximativ 9 minute. Folosind o spatulă mare, întoarceți cu atenție fiecare pește. Continuați să gătiți până când sunt crocante și rumenite și tocmai ați terminat, cu aproximativ 7 minute mai mult.
Scurgeți pe prosoape de hârtie.
Între timp, într-un vas mic de sticlă sau oțel inoxidabil, combinați bulionul, sosul de soia, sucul de lămâie, sucul de portocale, uleiul de susan, ghimbirul ras și scallions.
Serviți peștele pe un platou. Rulați un cuțit între carne și oase și ridicați fileul cu pielea atașată. Întoarceți peștele și repetați. Dă-mi sosul.
Alternative de pește: în locul întregului snappers roșu, puteți folosi bas de mare întreg, porgies sau rockfish de aceeași greutate.
Recomandarea vinului: un vin alb crocant și acid va fi cel mai bun cu aromele citrice și ingredientele asiatice ale acestui fel de mâncare. Încercați un Sauvignon blanc din Valea Loarei din Franța (Sancerre) sau un pinot blanc din regiunea Alsacia.
Vin recomandat: Pinot Grigio, Gruener Veltliner, Pinot Noir
Pinot Grigio, Gruener Veltliner și Pinot Noir sunt alegerile mele de top pentru pește. Peștele este la fel de divers ca vinul, așa că este greu să culegi vinuri care se potrivesc cu fiecare pește. Un vin alb crocant, cum ar fi un pinot grigio sau gr Arkullner Veltliner, se va potrivi oricărui pește alb cu aromă delicată. Peștele cărnos, puternic aromat, cum ar fi somonul și tonul, se poate descurca chiar și cu un vin roșu deschis, cum ar fi un pinot noir. Maysaran arsheen Pinot Gris cu un rating de 4,5 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 18 dolari pe sticlă.
Maysara Arsheen Pinot Gris
O expresie strălucitoare de fructe chiar în față, salutându-ți palatul cu note de iarbă tăiată într-o zi caldă. Vinul este ancorat de aciditate crocantă, dar nu atât de mult încât să copleșească o tachinare trecătoare de dulceață care te lasă zâmbind. Arsheen are un caracter inteligent, revigorant, care va conferi claritate unei game de preparate din pește, păsări și carne de porc.