Crisp Genmaicha Tofu cu Shiitakes și varză Savoy

Crisp Genmaicha Tofu cu Shiitakes și varză Savoy
Crisp Genmaicha Tofu cu Shiitakes și varză Savoy este un fără gluten și vegan rețetă cu 4 porții. Pentru $5.79 pe portie, această rețetă acoperă 13% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 11g de proteine, 18g de grăsime, și un total de 260 calorii. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Un amestec de mămăligă, genmaicha, sel gris și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de aromată. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 60%. Acest scor este solid. Rețete similare sunt Turmeric Curry Tofu cu nucă de cocos și Shiitakes, Tofu de ghimbir-Susan cu sparanghel și Shiitakes, și Copil Bok Choy Ars Cu Tofu Și Shiitakes.

Instrucțiuni

1
Combinați 2 lingurițe. genmaicha frunze și 1 1/2 cani de apa clocotita; lasa abrupt 5 minute, apoi se strecoara intr-un castron.
Ingrediente de care veți avea nevoie
ApăApă
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
2
Între timp, încălziți 2 linguri. ulei într-o tigaie mare la foc mediu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De GătitUlei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
3
Adăugați ciuperci și ghimbir; se presară cu 1/2 linguriță. sare și gătește până când ciupercile încep să se micșoreze.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CiuperciCiuperci
GhimbirGhimbir
SareSare
4
Adăugați ceai preparat; gatiti 5 minute. Se amestecă varza și se gătește până se ofilesc ușor, dar încă verde și cea mai mare parte a lichidului s-a evaporat, aproximativ 5 minute. Pus deoparte, acoperit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceai PreparatCeai Preparat
VarzăVarză
5
Feliați tofu pe jumătate orizontal și așezați pe prosoape de hârtie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sos De Soia 1 Lingura De Seminte De SusanSos De Soia 1 Lingura De Seminte De Susan
Echipamente pe care le vei folosi
Prosoape De HârtieProsoape De Hârtie
6
Tăiați un X prin fiecare jumătate, formând 4 triunghiuri pe jumătate sau 8 în total. Blot blaturi cu prosoape de hârtie.
Echipamente pe care le vei folosi
Prosoape De HârtieProsoape De Hârtie
7
Pulverizați mămăliga și boabele de piper într-o mașină de tocat condimente.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Boabe De PiperBoabe De Piper
MamaligaMamaliga
8
Adăugați 1 lingură rămasă. ceai și 1 linguriță. sare și puls doar pentru a combina.
Ingrediente de care veți avea nevoie
SareSare
CeaiCeai
9
Ungeți tofu pe ambele părți cu puțin ulei. Presărați generos părțile Unse cu amestec de mămăligă și apăsați cu degetele.
Ingrediente de care veți avea nevoie
MamaligaMamaliga
Sos De Soia 1 Lingura De Seminte De SusanSos De Soia 1 Lingura De Seminte De Susan
Ulei De GătitUlei De Gătit
10
Se încălzește restul de 2 linguri. ulei într-o tigaie mare antiaderentă la foc mediu-mare. Gatiti tofu pana se rumeneste profund pe o parte, aproximativ 8 minute. Întoarceți și rumeniți ușor cealaltă parte, cu aproximativ 3 minute mai mult.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sos De Soia 1 Lingura De Seminte De SusanSos De Soia 1 Lingura De Seminte De Susan
Ulei De GătitUlei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
11
Aranjați 2 triunghiuri de tofu pe fiecare dintre cele 4 farfurii încălzite. Reîncălziți ciupercile și varza în tigaie, amestecați ceapa verde și amestecați lingura în jurul tofu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceapa VerdeCeapa Verde
CiuperciCiuperci
VarzăVarză
Sos De Soia 1 Lingura De Seminte De SusanSos De Soia 1 Lingura De Seminte De Susan
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
DificultateGreu
Gata În1 h
Porții4
Scor De Sănătate25
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista