Crisp Genmaicha Tofu cu Shiitakes și varză Savoy
Crisp Genmaicha Tofu cu Shiitakes și varză Savoy este un fără gluten și vegan rețetă cu 4 porții. Pentru $5.79 pe portie, această rețetă acoperă 13% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 11g de proteine, 18g de grăsime, și un total de 260 calorii. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Un amestec de mămăligă, genmaicha, sel gris și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de aromată. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 60%. Acest scor este solid. Rețete similare sunt Turmeric Curry Tofu cu nucă de cocos și Shiitakes, Tofu de ghimbir-Susan cu sparanghel și Shiitakes, și Copil Bok Choy Ars Cu Tofu Și Shiitakes.
Instrucțiuni
Combinați 2 lingurițe. genmaicha frunze și 1 1/2 cani de apa clocotita; lasa abrupt 5 minute, apoi se strecoara intr-un castron.
Între timp, încălziți 2 linguri. ulei într-o tigaie mare la foc mediu.
Adăugați ciuperci și ghimbir; se presară cu 1/2 linguriță. sare și gătește până când ciupercile încep să se micșoreze.
Adăugați ceai preparat; gatiti 5 minute. Se amestecă varza și se gătește până se ofilesc ușor, dar încă verde și cea mai mare parte a lichidului s-a evaporat, aproximativ 5 minute. Pus deoparte, acoperit.
Feliați tofu pe jumătate orizontal și așezați pe prosoape de hârtie.
Tăiați un X prin fiecare jumătate, formând 4 triunghiuri pe jumătate sau 8 în total. Blot blaturi cu prosoape de hârtie.
Pulverizați mămăliga și boabele de piper într-o mașină de tocat condimente.
Adăugați 1 lingură rămasă. ceai și 1 linguriță. sare și puls doar pentru a combina.
Ungeți tofu pe ambele părți cu puțin ulei. Presărați generos părțile Unse cu amestec de mămăligă și apăsați cu degetele.
Se încălzește restul de 2 linguri. ulei într-o tigaie mare antiaderentă la foc mediu-mare. Gatiti tofu pana se rumeneste profund pe o parte, aproximativ 8 minute. Întoarceți și rumeniți ușor cealaltă parte, cu aproximativ 3 minute mai mult.
Aranjați 2 triunghiuri de tofu pe fiecare dintre cele 4 farfurii încălzite. Reîncălziți ciupercile și varza în tigaie, amestecați ceapa verde și amestecați lingura în jurul tofu.