Crisp De Mere Fără Gluten
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de desert, așa că încercați Apple Crisp fără Gluten. Pentru 96 cenți pe porție, această rețetă acoperă 9% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 454 calorii, 6g de proteine, și 20g de grăsime. Această rețetă servește 12. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră. Un amestec de scorțișoară măcinată, înghețată, nuci și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 25%. Acest scor este destul de rău. Încercați Crisp De Mere Fără Gluten, Crisp De Mere Fără Gluten, și Crisp De Mere Fără Gluten pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Încălziți cuptorul la 177°.într-un castron mare, aruncați mere și 1 linguriță de scorțișoară.
Întindeți merele uniform într-o tigaie de 13x9 inci fără grăsime.
În castron mare, amestecați amestecul de tort și nuci. Cu blender de patiserie sau furculiță, tăiați în unt până se sfărâmă.
Adăugați 1 linguriță de scorțișoară și oul; se amestecă bine.
Presărați uniform peste mere.
Coaceți aproximativ 45 de minute sau până când toppingul este maro deschis.
Se servește cald cu înghețată.