Crisp De Cireșe-Migdale

Crisp De Cireșe-Migdale
Nevoie de o desert vegetarian? Crisp de cireșe-migdale ar putea fi o rețetă spectaculoasă de încercat. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 3G de proteine, 7g de grăsime, și un total de 247 calorii. Această rețetă servește 12. Pentru 98 cenți pe porție, această rețetă acoperă 6% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a considerat că această rețetă este delicioasă și satisfăcătoare. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 35 de minute. Dacă aveți la îndemână cireșe, cireșe, apă și alte câteva ingrediente, o puteți face. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 17%. Acest scor nu este atât de mare. Încercați Cherry Almond Crisp, Migdale Cireșe Nucă De Cocos Crisp, și Cuptor Cu Microunde Cherry-Almond Crisp pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Combinați cireșele uscate și apa clocotită într-un castron mic; acoperiți și lăsați să stea 30 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cireșe UscateCireșe Uscate
ApăApă
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
2
Preîncălziți cuptorul la 37
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
3
Combinați cireșele uscate cu lichidul de înmuiere, cireșele dulci de 2 kilograme și următoarele 4 ingrediente (prin scorțișoară) într-un castron mare; se amestecă bine.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cireșe UscateCireșe Uscate
Cireșe DulciCireșe Dulci
ScorțișoarăScorțișoară
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
4
Lăsați să stea 15 minute.
5
Se toarnă amestecul de cireșe într-un vas de copt din sticlă sau ceramică de 13 x 9 inci acoperit cu spray de gătit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Spray De GătitSpray De Gătit
CireșeCireșe
Echipamente pe care le vei folosi
Tava De CoptTava De Copt
6
Coaceți la 375 timp de 40 de minute sau până când sunt groase și bulbucate.
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
7
În timp ce amestecul de cireșe se coace, cântăriți sau lingurați ușor 4 uncii de făină în cupe de măsurare uscate și nivelați cu un cuțit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CireșeCireșe
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
Echipamente pe care le vei folosi
Cupa De MăsurareCupa De Măsurare
CuțitCuțit
8
Combinați făina, ovăzul, zahărul brun, migdalele și sarea într-un castron mediu și amestecați bine.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Zahăr BrunZahăr Brun
MigdaleMigdale
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
OvăzOvăz
SareSare
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
9
Combinați untul și extractul de migdale într-un castron mic și stropiți peste amestecul de ovăz, amestecând până se formează aglomerări umede.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Extract De MigdaleExtract De Migdale
UntUnt
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
10
Scoateți amestecul de cireșe din cuptor și presărați uniform cu toppingul streusel.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CireșeCireșe
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
11
Coaceți încă 20 de minute sau până când streusel se rumeneste.
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
12
Se lasă să stea 5 minute; se servește cald.
DificultateExpert
Gata În1 h, 35 m.
Porții12
Scor De Sănătate1
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista