Crincurme De Menthe Cheesecake
Această rețetă servește 16. O porție conține 425 calorii, 5g de proteine, și 33g de grăsime. Pentru $1.06 pe portie, această rețetă acoperă 5% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Mergeți la magazin și ridicați unt, ciocolată și mentă, zahăr și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 6 ore. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 14%. Acest scor nu este atât de extraordinar. Încercați Crincurme De Menthe Cheesecake, Crincurme De Menthe Cheesecake, și Creme de Menthe Cheesecake Cookies pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Încălziți cuptorul la 149°.într-un castron mediu, combinați ingredientele crustei; se amestecă bine. Apăsați în partea de jos și în sus a tăvii cu arc de 9 inci fără grăsime.
Bateți crema de brânză într-un castron mare cu mixerul electric la viteză medie până devine pufos. Adăugați treptat zahărul, bătând până se omogenizează.
Adăugați ouă, câte 1, bătând bine după fiecare adăugare. Se amestecă 3/4 cană de frișcă și crme de menthe până se omogenizează bine.
Se toarnă în tigaie căptușită cu crustă.
Coaceți la 149°.timp de 60 până la 70 de minute sau până când marginile sunt setate, dar centrul încă se agită ușor când este agitat ușor. Opriți cuptorul; deschideți ușa cuptorului de cel puțin 4 inci.
Lăsați cheesecake-ul să stea la cuptor timp de 30 de minute sau până când centrul este setat.
Scoateți cheesecake-ul din cuptor. Se răcește în tigaie pe grătar timp de 1 oră sau până se răcește complet. Capac; la frigider cu cel puțin 3 ore înainte de servire.
Chiar înainte de servire, rulați cu grijă cuțitul în jurul părților laterale ale tigaiei pentru a slăbi; îndepărtați părțile laterale ale tigaiei. Într-un castron mic, bateți 1/2 cană frișcă și zahăr pudră până se formează vârfuri rigide. Pipă sau lingură frișcă în jurul marginii cheesecake-ului.
Se ornează cu mentă tocată. A se păstra la frigider.