Crincurme De Menthe Cheesecake

Crincurme De Menthe Cheesecake
Această rețetă servește 16. O porție conține 425 calorii, 5g de proteine, și 33g de grăsime. Pentru $1.06 pe portie, această rețetă acoperă 5% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Mergeți la magazin și ridicați unt, ciocolată și mentă, zahăr și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 6 ore. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 14%. Acest scor nu este atât de extraordinar. Încercați Crincurme De Menthe Cheesecake, Crincurme De Menthe Cheesecake, și Creme de Menthe Cheesecake Cookies pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Încălziți cuptorul la 149°.într-un castron mediu, combinați ingredientele crustei; se amestecă bine. Apăsați în partea de jos și în sus a tăvii cu arc de 9 inci fără grăsime.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Brânza Procesată (Velveeta), Tăiată în Cuburi De 1/4 InchBrânza Procesată (Velveeta), Tăiată în Cuburi De 1/4 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Ardei Copt și Arpagic SuplimentarArdei Copt și Arpagic Suplimentar
BolBol
CuptorCuptor
2
Bateți crema de brânză într-un castron mare cu mixerul electric la viteză medie până devine pufos. Adăugați treptat zahărul, bătând până se omogenizează.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cremă De BrânzăCremă De Brânză
ZahărZahăr
Echipamente pe care le vei folosi
Mixer De MânăMixer De Mână
BolBol
3
Adăugați ouă, câte 1, bătând bine după fiecare adăugare. Se amestecă 3/4 cană de frișcă și crme de menthe până se omogenizează bine.
Ingrediente de care veți avea nevoie
FrișcăFrișcă
OuăOuă
4
Se toarnă în tigaie căptușită cu crustă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Brânza Procesată (Velveeta), Tăiată în Cuburi De 1/4 InchBrânza Procesată (Velveeta), Tăiată în Cuburi De 1/4 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
5
Coaceți la 149°.timp de 60 până la 70 de minute sau până când marginile sunt setate, dar centrul încă se agită ușor când este agitat ușor. Opriți cuptorul; deschideți ușa cuptorului de cel puțin 4 inci.
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
6
Lăsați cheesecake-ul să stea la cuptor timp de 30 de minute sau până când centrul este setat.
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
7
Scoateți cheesecake-ul din cuptor. Se răcește în tigaie pe grătar timp de 1 oră sau până se răcește complet. Capac; la frigider cu cel puțin 3 ore înainte de servire.
Echipamente pe care le vei folosi
Suport De SârmăSuport De Sârmă
CuptorCuptor
TigaieTigaie
8
Chiar înainte de servire, rulați cu grijă cuțitul în jurul părților laterale ale tigaiei pentru a slăbi; îndepărtați părțile laterale ale tigaiei. Într-un castron mic, bateți 1/2 cană frișcă și zahăr pudră până se formează vârfuri rigide. Pipă sau lingură frișcă în jurul marginii cheesecake-ului.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Zahăr PudrăZahăr Pudră
FrișcăFrișcă
FrișcăFrișcă
Echipamente pe care le vei folosi
CuțitCuțit
BolBol
TigaieTigaie
9
Se ornează cu mentă tocată. A se păstra la frigider.
DificultateExpert
Gata În6 hrs
Porții16
Scor De Sănătate1
Tipuri De Feluri De MâncareAntipastiIncepatorGustareAntipasto
Revista