Creveți cu sos de grătar de roșii uscat la soare

Creveți cu sos de grătar de roșii uscat la soare
Creveții cu sos de grătar de roșii uscate la soare ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 48G de proteine, 35g de grăsime, și un total de 542 calorii. Această rețetă fără gluten și pescatarian servește 4 și costă $ 5.46 pe portie. 1 persoană a considerat că această rețetă este delicioasă și satisfăcătoare. Nu multor oameni le-a plăcut foarte mult acest fel de mâncare American. Dacă aveți usturoi, piper proaspăt măcinat, suc de lămâie și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. Pentru a folosi ghimbirul proaspăt, puteți urma acest fel principal cu Cookie - Uri Proaspete De Ghimbir ca desert. Acesta este adus la tine de retetele mele. Ziua Tatălui va fi și mai special cu această rețetă. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 50%, care este solid. Încercați Anghinare și paste de roșii uscate la soare, Paste Pesto de roșii uscate la soare cu Zoodle, și Pesto De Roșii Uscate La Soare Ușor Vegan pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Încălziți cuptorul la 42
Echipamente pe care le vei folosi
Pachet Porumb Congelat, Decongelat, ScursPachet Porumb Congelat, Decongelat, Scurs
2
Într-un castron mic, combinați roșiile uscate la soare și apa clocotită.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pentru Acoperirea Fiecărui BurgerPentru Acoperirea Fiecărui Burger
Paste Paccheri (tub Mare) De Aproximativ 2,5 Inci Lungime Pe 2 Inci LățimePaste Paccheri (tub Mare) De Aproximativ 2,5 Inci Lungime Pe 2 Inci Lățime
Echipamente pe care le vei folosi
1 Recipient (8 Uncii) Topping Ușor Biciuit (cum Ar Fi Cool Whip®)1 Recipient (8 Uncii) Topping Ușor Biciuit (cum Ar Fi Cool Whip®)
3
Lăsați să stea 20 de minute.
4
Puneți roșiile uscate la soare și lichidul lor de înmuiere într-un blender.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pentru Acoperirea Fiecărui BurgerPentru Acoperirea Fiecărui Burger
Echipamente pe care le vei folosi
42 Lemn Dulce Snur Roșu42 Lemn Dulce Snur Roșu
5
Adăugați sosul Worcestershire, sucul de lămâie și sarea și amestecați într-un piure grosier.
Ingrediente de care veți avea nevoie
12 Până La 16 Chifle Sandwich12 Până La 16 Chifle Sandwich
1 şalotă, Rasă Sau Tocată1 şalotă, Rasă Sau Tocată
(tub Mare)(tub Mare)
6
Într-o cratiță medie, încălziți uleiul la foc mic.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Linguri De Unt, Tăiate în Cuburi De 1/2 Inch4 Linguri De Unt, Tăiate în Cuburi De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Sare Cușer, împărțită, Plus Mai Mult Pentru StropireSare Cușer, împărțită, Plus Mai Mult Pentru Stropire
7
Adăugați usturoiul, jalapeosul și ghimbirul și gătiți, amestecând, timp de 3 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Buchet De Spanac Proaspăt (aproximativBuchet De Spanac Proaspăt (aproximativ
Amestec Tricolor De Slaw De ColeAmestec Tricolor De Slaw De Cole
8
Adăugați pudra de chili și piperul și gătiți, amestecând, timp de 30 de secunde mai mult.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Linguriță De Oregano Uscat, Plus Mai Mult Pentru Stropire1 Linguriță De Oregano Uscat, Plus Mai Mult Pentru Stropire
8 (U-12) Creveți8 (U-12) Creveți
9
Adăugați untul și topiți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Topping Batut Si Cirese Maraschino Cu Tulpini, OptionalTopping Batut Si Cirese Maraschino Cu Tulpini, Optional
10
Scoateți tigaia de pe foc și amestecați amestecul de roșii.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Boccacini Proaspăt Cu Mozzarella, Fiecare Cu Diametrul De 1 InchBoccacini Proaspăt Cu Mozzarella, Fiecare Cu Diametrul De 1 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Gutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în FeliiGutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în Felii
11
Adăugați creveții și amestecați pentru a combina.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Lingurita Bijol (amestec De Condimente Cubaneze)1/2 Lingurita Bijol (amestec De Condimente Cubaneze)
12
Puneți creveții și sosul într-un vas de copt de 9 pe 13 inci într-un strat uniform.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Lingurita Bijol (amestec De Condimente Cubaneze)1/2 Lingurita Bijol (amestec De Condimente Cubaneze)
Piper Negru Proaspăt Măcinat (după Gust)Piper Negru Proaspăt Măcinat (după Gust)
Echipamente pe care le vei folosi
2 Portocale Medii, Feliate și Tăiate în Jumătate2 Portocale Medii, Feliate și Tăiate în Jumătate
13
Coaceți creveții până când tocmai ați terminat, aproximativ 11 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Lingurita Bijol (amestec De Condimente Cubaneze)1/2 Lingurita Bijol (amestec De Condimente Cubaneze)
Echipamente pe care le vei folosi
Pachet Porumb Congelat, Decongelat, ScursPachet Porumb Congelat, Decongelat, Scurs
14
Recomandare de vin: căldura picantă a jalapeosului și a sosului de grătar fac din bere stingătorul de sete ideal pentru acest fel de mâncare. Orice altceva decât cele mai inofensive vinuri (cum ar fi un Frascati din Italia) vor fi irosite aici.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ardei Iute Verde Tocat** (3 Linguri Salsa VerdeArdei Iute Verde Tocat** (3 Linguri Salsa Verde
FrascatiFrascati
StingătoareStingătoare
1/2 Kilogram De Eglefin Tocat1/2 Kilogram De Eglefin Tocat
(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)

Vin recomandat: Pinot Grigio, Riesling, Sauvignon Blanc

Creveți în meniu? Încercați asocierea cu Pinot Grigio, Riesling și Sauvignon Blanc. Aceste vinuri albe clare funcționează bine cu creveții pregătiți într-o varietate de moduri, indiferent dacă sunt la grătar, prăjiți sau în sos de usturoi. Un vin pe care l-ai putea încerca este Mark West Pinot Grigio. Are 4,5 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 13 dolari.
Mark West Pinot Grigio
Mark West Pinot Grigio
Crisp și curat, acest vin are miere, fructe de piatră și citrice cu un finisaj subtil, curat și persistent.Încercați să vă împerecheați cu pește și chipsuri vechi bune, salate de vară și scoici aburite la duzină...sau zeci.
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții4
Scor De Sănătate14
BucătăriiGrătar
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista