Crincormme Anglaise
Crincormme Anglaise ar putea fi doar hor d ' oeuvre pe care îl căutați. Pentru 19 cenți pe porție, această rețetă acoperă 2% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 49 calorii, 2G de proteine, și 2G de grăsime. Această rețetă servește 16. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 18 minute. Un amestec de zahăr, gălbenușuri de ou, lapte și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Este adus la tine de retetele mele. Este o opțiune bună dacă urmați un vegetarian dieta. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 9%, ceea ce este foarte rău (dar totuși fixabil). Rețete similare includ Mere Granny Smith și budincă de pâine cu ghimbir cu cremă de fasole de vanilie Anglaise și cremă Fraiche frisca, Crincormme Anglaise, și Crincormme Anglaise.
Instrucțiuni
Încălziți laptele într-o cratiță medie la foc mediu până când apar bule și abur (nu fierbeți).
Bateți împreună zahărul și gălbenușurile de ou într-un castron mediu până se omogenizează. Adăugați treptat lapte încălzit în amestecul de gălbenușuri de ou, amestecând constant. Întoarceți amestecul în cratiță. Gatiti la foc mediu, batand constant, 6 minute sau pana cand amestecul acopera subtire spatele unei linguri.
Se toarnă amestecul într-un castron. Se amestecă vanilia.
Așezați folia de plastic direct pe suprafața amestecului și răciți cel puțin 4 ore. (
Amestecul se va îngroșa ușor pe măsură ce se răcește.) Se amestecă bourbonul înainte de servire.