Crimperpes vietnamez crocant cu germeni de creveți, carne de porc și fasole
Rețeta Crimppepes vietnamez crocant cu creveți, carne de porc și muguri de fasole ar putea satisface pofta ta vietnameză în jur 1 oră și 30 de minute. Acest fel principal are 415 calorii, 17g de proteine, și 21g de grăsime pe porție. Această rețetă servește 12. Pentru $1.49 pe portie, această rețetă acoperă 14% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și fără lactate dieta. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. Dacă aveți la îndemână făină de orez, ulei vegetal, coajă de creveți și alte câteva ingrediente, o puteți face. Pentru a consuma uleiul vegetal, puteți urma acest fel principal cu Tort De Cafea Cu Afine # SundaySupper ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 43%. Acest scor este bun. Încercați B cca. NH X CMC. (Crepe vietnameze savuroase umplute cu creveți și ciuperci), Chile-Carne De Porc Marinată Cu Varză De Bruxelles Vietnameză, și Chile-carne de porc marinată cu varză de Bruxelles Vietnameză pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Într-un castron mic, înmuiați fasolea mung uscată în apă caldă până se înmoaie, aproximativ 30 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fasole Mung Uscată
Vârfuri De Patiserie - Vârfuri Rotunde #4
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
2
Scurgeți fasolea și transferați-le într-un blender.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Toppinguri, Opționale
Echipamente pe care le vei folosi
42 Lemn Dulce Snur Roșu
3
Adăugați laptele de cocos și piureul până se omogenizează.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Ceapă Roșie Medie Spre Mare, Tăiată Cubulețe
4
Transferați piureul de fasole mung într-un castron mare și amestecați făina de orez alb, amidonul de porumb, apa, ceapa verde și turmericul și condimentați ușor cu sare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cremă De Brânză Rece, Tăiată în Cuburi De 1,2 Cm
Ceașcă Piept De Curcan Gătit Mărunțit
Turmeric
Vârfuri De Patiserie - Vârfuri Rotunde #4
Pâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără Crustă
Echipamente pe care le vei folosi
1 Legătură Mare De Violete Sălbatice (inclusiv Tulpinile), Spălate
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
5
Lăsați aluatul crpe să se odihnească cel puțin 20 de minute sau dați-l la frigider peste noapte.
6
Încălziți 1 linguriță de ulei vegetal într-o tigaie antiaderentă de 10 inci.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 1/2 Linguriță Amestec De Condimente
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, Decojiți
7
Adăugați câteva felii de carne de porc, câteva creveți și câteva bucăți de ceapă albă și gătiți timp de 30 de secunde. Se amestecă aluatul crpe și se toarnă 2/3 cană din acesta în tigaie; înclinați și rotiți tigaia pentru a acoperi fundul cu un strat foarte subțire de aluat, lăsându-l să vină pe partea laterală a tigaiei. Împrăștiați 1/4 cană de muguri de fasole peste crpe și stropiți 2 lingurițe de ulei vegetal în jurul marginilor. Acoperiți tigaia și gătiți la foc moderat până când fundul crpe este auriu și crocant, aproximativ 2 minute. Glisați crpe pe o farfurie și serviți cu frunze de salată, mentă și sosul dulce și picant vietnamez. Repetați cu ingredientele rămase, servind crpurile imediat ce sunt fierte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană Piept De Curcan Gătit Mărunțit (6 Uncii)
Sos De Scufundare
1 1/2 Linguriță Amestec De Condimente
3 Picături De Sos De Soia
Ceapă Albă
2 Lingurițe De Pastă Thailandeză De Chili Roșu
2 Catei De Usturoi (1 Tocat, 1 Intreg)
Fund Sau Spată De Porc Dezosată, Cu înțepătura De Grăsime Adânc întărită (aproximativ