Creveții și cuscusul Sicilian al lui Michael LoMonaco

Creveții sicilieni și cuscusul lui Michael LoMonaco ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 26g de proteine, 13g de grăsime, și un total de 281 calorii. Pentru $3.47 pe portie, această rețetă acoperă 17% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 4. Această rețetă este plăcută de 49 de gurmanzi și bucătari. Mergeți la magazin și ridicați migdale, ulei de măsline, sare și piper kosher și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Pentru a consuma uleiul de măsline, puteți urma acest fel principal cu Parfait de banane, Granolan și iaurt sotate ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 30 minute. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, fără lactate și primal dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 66%. Acest scor este destul de bun. Rețete similare includ Creveți Cajun Michael cu Quinoa, Cuscus Sicilian cu bulion de pește (cuscus con brodo di pesce), și Paste Siciliene Cu Cremă De Creveți Și Migdale.
Instrucțiuni
Se toarnă sucul de scoică într-o cratiță de dimensiuni medii și se fierbe ușor la foc mediu.
Adăugați cojile de creveți și reduceți focul pentru a menține un foc mic. Gatiti 20 de minute. Aruncați cojile.
Se toarnă uleiul într-o oală mare setată la foc mic.
Adăugați ceapa și gătiți până se înmoaie, dar nu se rumenesc, aproximativ patru minute.
Adăugați șofranul, pasta de roșii, 1/2 linguriță sare, 1/2 linguriță piper și fulgi roșii de chile. Gatiti, amestecand constant cu o lingura de lemn, pana cand este foarte parfumata, aproximativ doua minute.
Se toarnă bulionul de crustacee și se amestecă fundul oalei pentru a disloca orice bucăți rumenite. Se aduce la fierbere la foc mare, apoi se reduce focul la foc mic. Se amestecă cuscusul și se gătește până când cea mai mare parte a lichidului a fost absorbită, aproximativ două minute.
Condimentați creveții crudi cu un vârf de sare și piper, apoi amestecați-i în cuscus. Acoperiți oala și lăsați creveții să se aburească până când sunt fermi și roz, aproximativ patru minute. Când ați terminat, opriți focul.
Împărțiți amestecul între patru boluri mari.
Ornează fiecare cu o lingură de migdale măcinate. Reglați condimentul dacă este necesar.
Vin recomandat: Pinot Grigio, Riesling, Sauvignon Blanc
Pinot Grigio, Riesling și Sauvignon Blanc sunt alegerile mele de top pentru creveți. Aceste vinuri albe crocante funcționează bine cu creveții pregătiți într-o varietate de moduri, indiferent dacă sunt la grătar, prăjiți sau în sos de usturoi. Caposaldo Pinot Grigio cu un rating de 4, 5 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 10 dolari pe sticlă.
![Caposaldo Pinot Grigio]()
Caposaldo Pinot Grigio
Caposaldo Pinot Grigio are o textură uscată, crocantă, vibrantă și arome delicate de fructe albe, flori și migdale.Se asortează bine cu carne albă, pește, fructe de mare, mâncăruri cu paste și brânzeturi delicate.