Creveții și cuscusul Sicilian al lui Michael LoMonaco

Creveții și cuscusul Sicilian al lui Michael LoMonaco
Creveții sicilieni și cuscusul lui Michael LoMonaco ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 26g de proteine, 13g de grăsime, și un total de 281 calorii. Pentru $3.47 pe portie, această rețetă acoperă 17% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 4. Această rețetă este plăcută de 49 de gurmanzi și bucătari. Mergeți la magazin și ridicați migdale, ulei de măsline, sare și piper kosher și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Pentru a consuma uleiul de măsline, puteți urma acest fel principal cu Parfait de banane, Granolan și iaurt sotate ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 30 minute. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, fără lactate și primal dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 66%. Acest scor este destul de bun. Rețete similare includ Creveți Cajun Michael cu Quinoa, Cuscus Sicilian cu bulion de pește (cuscus con brodo di pesce), și Paste Siciliene Cu Cremă De Creveți Și Migdale.

Instrucțiuni

1
Se toarnă sucul de scoică într-o cratiță de dimensiuni medii și se fierbe ușor la foc mediu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cartofi Rumeni (aproximativ 2-3 Medii), Curățați și Tăiați în BucățiCartofi Rumeni (aproximativ 2-3 Medii), Curățați și Tăiați în Bucăți
Echipamente pe care le vei folosi
Orz Alb PerlatOrz Alb Perlat
2
Adăugați cojile de creveți și reduceți focul pentru a menține un foc mic. Gatiti 20 de minute. Aruncați cojile.
Ingrediente de care veți avea nevoie
(recomandat: Sos A1)(recomandat: Sos A1)
2 Lingurițe De Pastă Thailandeză De Chili Roșu2 Lingurițe De Pastă Thailandeză De Chili Roșu
3
Se toarnă uleiul într-o oală mare setată la foc mic.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Subţire-Subţire-
Echipamente pe care le vei folosi
Mazăre Congelată GOYA®, DecongelatăMazăre Congelată GOYA®, Decongelată
4
Adăugați ceapa și gătiți până se înmoaie, dar nu se rumenesc, aproximativ patru minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt
5
Adăugați șofranul, pasta de roșii, 1/2 linguriță sare, 1/2 linguriță piper și fulgi roșii de chile. Gatiti, amestecand constant cu o lingura de lemn, pana cand este foarte parfumata, aproximativ doua minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceapă Spaniolă, Tăiată Cubulețe De 1 InchCeapă Spaniolă, Tăiată Cubulețe De 1 Inch
Pâine Pita, încălzită Conform Instrucțiunilor De Pe Ambalaj, Pentru ServirePâine Pita, încălzită Conform Instrucțiunilor De Pe Ambalaj, Pentru Servire
șofranșofran
Napi, Curățați și Feliați Cu Grosimea De 1/8 InchNapi, Curățați și Feliați Cu Grosimea De 1/8 Inch
1/2 Cană De Vin Dulce Marsala1/2 Cană De Vin Dulce Marsala
Echipamente pe care le vei folosi
1 Cană De Nuci, Măcinate Grosier1 Cană De Nuci, Măcinate Grosier
6
Se toarnă bulionul de crustacee și se amestecă fundul oalei pentru a disloca orice bucăți rumenite. Se aduce la fierbere la foc mare, apoi se reduce focul la foc mic. Se amestecă cuscusul și se gătește până când cea mai mare parte a lichidului a fost absorbită, aproximativ două minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CrustaceeCrustacee
6 Frunze Exterioare Dintr-un Radicchio Mare6 Frunze Exterioare Dintr-un Radicchio Mare
Sazon Goya Cu Coriandru și AnnattoSazon Goya Cu Coriandru și Annatto
Echipamente pe care le vei folosi
Mazăre Congelată GOYA®, DecongelatăMazăre Congelată GOYA®, Decongelată
7
Condimentați creveții crudi cu un vârf de sare și piper, apoi amestecați-i în cuscus. Acoperiți oala și lăsați creveții să se aburească până când sunt fermi și roz, aproximativ patru minute. Când ați terminat, opriți focul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Felii De Brânză Muenster, Tăiate în Jumătate4 Felii De Brânză Muenster, Tăiate în Jumătate
2 Lingurițe De Pastă Thailandeză De Chili Roșu2 Lingurițe De Pastă Thailandeză De Chili Roșu
6 Frunze Exterioare Dintr-un Radicchio Mare6 Frunze Exterioare Dintr-un Radicchio Mare
Echipamente pe care le vei folosi
Mazăre Congelată GOYA®, DecongelatăMazăre Congelată GOYA®, Decongelată
8
Împărțiți amestecul între patru boluri mari.
Echipamente pe care le vei folosi
Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)
9
Ornează fiecare cu o lingură de migdale măcinate. Reglați condimentul dacă este necesar.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Frișcă și Migdale Feliate PrăjiteFrișcă și Migdale Feliate Prăjite
Pentru O Consistență Fină și TartinabilăPentru O Consistență Fină și Tartinabilă

Vin recomandat: Pinot Grigio, Riesling, Sauvignon Blanc

Pinot Grigio, Riesling și Sauvignon Blanc sunt alegerile mele de top pentru creveți. Aceste vinuri albe crocante funcționează bine cu creveții pregătiți într-o varietate de moduri, indiferent dacă sunt la grătar, prăjiți sau în sos de usturoi. Caposaldo Pinot Grigio cu un rating de 4, 5 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 10 dolari pe sticlă.
Caposaldo Pinot Grigio
Caposaldo Pinot Grigio
Caposaldo Pinot Grigio are o textură uscată, crocantă, vibrantă și arome delicate de fructe albe, flori și migdale.Se asortează bine cu carne albă, pește, fructe de mare, mâncăruri cu paste și brânzeturi delicate.
DificultateMediu
Gata În30 m.
Porții4
Scor De Sănătate12
Revista