Creveții de țară joasă se fierb cu Remouladă picantă

Creveții de țară joasă se fierb cu Remouladă picantă
Nevoie de o curs principal fără gluten și fără lactate? Fierberea creveților de țară joasă cu Remouladă picantă ar putea fi o rețetă minunată de încercat. Pentru $6.37 pe portie, această rețetă acoperă 49% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 56G de proteine, 48G de grăsime, și un total de 1021 calorii. Această rețetă servește 6. Această rețetă de la Serious Eats are 1499 de fani. Dacă aveți la îndemână sos tabasco, oțet de vin, maioneză și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Pentru a consuma oțetul de vin roșu, puteți urma acest fel principal cu Plăcintă Cu Cireșe ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 96%. Acest scor este super. Încercați Se Fierbe Creveții De Țară Joasă, Se Fierbe Creveții De Țară, și Low-Țară Creveți Se Fierbe & Giveaway pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Combinați hreanul, oțetul, ketchup-ul, maioneza și Sriracha într-un castron mic. Acoperiți și refrigerați până când sunt gata de utilizare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
HreanHrean
MaionezăMaioneză
SrirachaSriracha
Ambalați șuncă Delicată Feliată SubțireAmbalați șuncă Delicată Feliată Subțire
OțetOțet
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
2
Aduceți apă, bere, Old Bay, cayenne, frunze de dafin, sare kosher de lingură de lux, suc de lămâie, jumătăți de lămâie rezervate și usturoi la fiert în oală mare la foc mare. Spumă degresată de sus.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare KosherSare Kosher
Suc De LămâieSuc De Lămâie
Frunze De DafinFrunze De Dafin
Piper Cayenne MăcinatPiper Cayenne Măcinat
UsturoiUsturoi
LămâieLămâie
ApăApă
BereBere
Echipamente pe care le vei folosi
Crengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru GarnituraCrengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru Garnitura
3
Adăugați cartofi, acoperiți și gătiți 10 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CartofiCartofi
4
Adăugați cârnați afumați și fierbeți încă 4 minute înainte de a adăuga porumb. Gatiti inca 7 minute, apoi adaugati creveti si gatiti pana cand crevetii devin roz si nu mai sunt translucizi, aproximativ 3 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cârnați AfumațiCârnați Afumați
CrevețiCreveți
PorumbPorumb
5
Scurgeți imediat lichidul de gătit și aruncați lămâile și frunzele de dafin.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Frunze De DafinFrunze De Dafin
LămâieLămâie
6
Se toarnă conținutul oalei într-un castron mare de servire, platou sau deasupra unei mese acoperite cu hârtie.
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
Crengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru GarnituraCrengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru Garnitura
7
Presărați cu un golf vechi suplimentar, dacă doriți, și serviți cu sos pregătit, Tabasco și șervețele.
Ingrediente de care veți avea nevoie
SosSos

Vin recomandat: Pinot Grigio, Riesling, Sauvignon Blanc

Creveții funcționează foarte bine cu Pinot Grigio, Riesling și Sauvignon Blanc. Aceste vinuri albe crocante funcționează bine cu creveții pregătiți într-o varietate de moduri, indiferent dacă sunt la grătar, prăjiți sau în sos de usturoi. Chehalem 3 Vineyard Pinot Gris cu un rating de 4,4 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 26 de dolari pe sticlă.
Chehalem 3 Vineyard Pinot Gris
Chehalem 3 Vineyard Pinot Gris
Un amestec de trei podgorii grozave, acest strugure viu creează un vin prietenos cu mâncarea, luminos și pur. Acidul tăiat cu cuțit, cu pere, sorbet de lămâie, condimente și iasomie îți face gura apă și mâinile să tremure.
DificultateExpert
Gata În1 h
Porții6
Scor De Sănătate39
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista