Creveți și paste Cajun
Creveții și pastele Cajun ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde cutia de rețete de garnitură. Pentru $1.04 pe portie, această rețetă acoperă 6% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 7g de proteine, 5g de grăsime, și un total de 179 calorii. Această rețetă servește 4. Dacă aveți creveți, sare, vermicelli și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. Este o destul de ieftin rețetă pentru fanii mâncării Creole. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 16 minute. Este adus la tine de retetele mele. Este o opțiune bună dacă urmați un pescatarian dieta. Cu o lingură scor de 33%, acest fel de mâncare este destul de rău. Rețete similare includ Paste de creveți Cajun, Tigaie de creveți și paste Cajun, și Creveți Cajun cu paste Alfredo de roșii.
Instrucțiuni
Gatiti pastele conform instructiunilor pachetului, omitand sarea si grasimea; scurgere.
Încălziți untul într-o tigaie mare antiaderentă la foc mediu-mare, amestecând până când untul se topește.
Adăugați ceapa și gătiți, amestecând constant, 3 minute.
Adăugați creveți, condimente Cajun și sare; gatiti 3 minute sau pana cand crevetii sunt gata, amestecand continuu.
Serviți amestecul de creveți peste paste.
Adăugați apă în picăturile de tigaie și gătiți la foc mare 30 de secunde; se toarnă uniform peste fiecare porție.
Vin recomandat: Pinot Grigio, Riesling, Sauvignon Blanc
Creveții pot fi împerecheați cu Pinot Grigio, Riesling și Sauvignon Blanc. Aceste vinuri albe crocante funcționează bine cu creveții pregătiți într-o varietate de moduri, indiferent dacă sunt la grătar, prăjiți sau în sos de usturoi. Rezerva Alsacia Willm Pinot Gris cu un rating de 4, 4 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 16 dolari pe sticlă.
Alsacia Willm Pinot Gris Reserve
O culoare aurie intensă, cu note de ocru, vinul are un nas de fructe coapte, gutui. În gură atacul este atât suplu, cât și plin, cu note de miere și condimente. Finalul echilibrează perfect zahărul și aciditatea.Asociați acest vin alături de foie gras prăjit în tigaie, carne albă la grătar sau prăjită (porc, vițel), iepure, păsări de curte în sos de smântână, pește afumat, preparate din ciuperci precum risotto.