Creveți și mazăre cu ochi negri "crochete"
O porție conține 568 calorii, 5g de proteine, și 60g de grăsime. Dacă 67 de cenți pe porție se încadrează în bugetul dvs., creveți și mazăre cu ochi negri "crochete" ar putea fi un excelent fără lactate și pescatarian rețetă pentru a încerca. Această rețetă servește 24. Un amestec de sare, pesmet grosier, frunze de coriandru și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 5 ore. Cu o lingură scor de 22%, acest fel de mâncare este destul de rău. Rețete similare includ Crochete De Mazăre Cu Ochi Negri, Creveți cu ardei negru și mazăre cu ochi negri, și Salată de creveți și mazăre cu ochi negri.
Instrucțiuni
Înmuiați mazărea în apă pentru a acoperi cu 2 inci cel puțin 8 ore și până la 1
Se scurge într-o strecurătoare.
Puneți suportul cuptorului în poziția de mijloc și preîncălziți cuptorul la 250 F. tapetați o foaie de copt cu hârtie de ceară.
Pulsați mazărea, ceapa, coriandrul, ardeii și 1 linguriță de sare într-un robot de bucătărie până se toacă mărunt, apoi transferați într-un castron.
Aruncați creveții cu restul de 1/4 linguriță de sare. Apăsați un amestec de mazăre de lingură în jurul fiecărui creveți, învelind creveții într-un strat subțire uniform, dar lăsând coada (și coaja) expuse, apoi transferați pe foaia de copt.
Puneți ouăle și panko în 2 boluri separate de mică adâncime. Ținând 1 creveți de coadă, înmuiați porțiunea acoperită de creveți mai întâi în ou, lăsând excesul să se scurgă și apoi în firimituri, readucând creveții pe foaia de copt. Înveliți creveții rămași în același mod.
Tapetați o altă foaie de copt cu prosoape de hârtie.
Încălziți uleiul de 1 1/4 inci într - o oală grea de 5 până la 6 litri (9 până la 10 inci în diametru) până când înregistrează 350 F pe termometru. Se prăjesc crochetele în 4 loturi, întorcându-se o dată sau de două ori, până devin aurii adânci, 2 până la 3 minute pe lot, transferându-se cu o lingură pliată pe o foaie de copt tapetată cu un prosop de hârtie. Păstrați crochetele prăjite la cald în cuptor în timp ce prăjiți restul, readucând uleiul la 350 km f între loturi.
Serviți crochetele imediat.
* Disponibil la piețele Latino și Sendexnet (866-736-3396; sendexnet.com).
** Disponibil pe piețele asiatice, unele supermarketuri și Uwajimaya (800-889-1928).
Crochetele pot fi acoperite cu amestec de mazăre, ou și panko (dar nu prăjite) cu 1 oră înainte și răcite, acoperite.
Vin recomandat: Pinot Grigio, Riesling, Sauvignon Blanc
Pinot Grigio, Riesling și Sauvignon Blanc sunt alegerile mele de top pentru creveți. Aceste vinuri albe crocante funcționează bine cu creveții pregătiți într-o varietate de moduri, indiferent dacă sunt la grătar, prăjiți sau în sos de usturoi. Mark West Pinot Grigio cu un rating de 4, 5 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 13 dolari pe sticlă.
![Mark West Pinot Grigio]()
Mark West Pinot Grigio
Crisp și curat, acest vin are miere, fructe de piatră și citrice cu un finisaj subtil, curat și persistent.Încercați să vă împerecheați cu pește și chipsuri vechi bune, salate de vară și scoici aburite la duzină...sau zeci.