Uitați să ieșiți să mâncați sau să comandați mâncare la pachet de fiecare dată când doriți mâncare sudică. Încercați să faceți creveți și crupe Picante de țară joasă acasă. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 37g de proteine, 33g de grăsime, și un total de 580 calorii. Această rețetă servește 6. Pentru $3.65 pe portie, această rețetă acoperă 22% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă de la Foodnetwork necesită cârnați andouille, piper măcinat, grâu și ulei de măsline. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten dieta. Multor oameni le-a plăcut foarte mult acest fel principal. 503 de oameni au făcut această rețetă și ar face-o din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 25 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 77%. Acest scor este bun. Creveți și crupe picante de țară joasă, Creveți și grâu de țară joasă, și Creveți Și Crupe De Țară Joasă sunt foarte asemănătoare cu această rețetă.
Instrucțiuni
1
Urmăriți cum să faceți această rețetă.
2
Grits: aduceți laptele, sarea, piperul și untul la fiert. Se amestecă grăsimile, fulgii de piper și sosul de piper la foc mic. Când consistența este gata, în aproximativ 45 până la 50 de minute adăugați brânză și amestecați.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Linguri Plus 1/2 Cană Apă, împărțite
8 Căni De Bezele Miniaturale, împărțite
4-1/2 Căni De Brânză Cheddar Rasă
1 Mușchi Sau Spată De Porc Dezosată, Cu O Crestătură Adâncă în Partea De Sus (aproximativ 2,3 Kg)
2 Uncii Cheddar Mărunțit
Banane, Tăiate în Felii De 1,2 Cm Grosime
Pâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără Crustă
3
Creveți: aruncați creveții în condimente Cajun și lăsați-i deoparte. Într-o tigaie sotată, la foc mediu, încălziți uleiul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Conserve (3 Oz) Pastă De Tomate
2 Lingurițe De Pastă Thailandeză De Chili Roșu
Frișcă Sau înghețată De Vanilie și Nuci Pecan Prăjite Suplimentare, Opțional
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, Decojiți
4
Adăugați cârnații și randați timp de 3 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Brânza Zarella Parțial Degresată Mărunțită
5
Adăugați usturoiul, amestecați timp de 1 până la 2 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil
6
Adăugați creveții și untul și sotati timp de 2 până la 3 minute. Se amestecă ardeiul cayenne, ardeii piquillo și fulgii de piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Piper Piquillo
1 Jalapeno Proaspăt întreg
8 Căni De Bezele Miniaturale, împărțite
1 Mușchi Sau Spată De Porc Dezosată, Cu O Crestătură Adâncă în Partea De Sus (aproximativ 2,3 Kg)
2 Lingurițe De Pastă Thailandeză De Chili Roșu
7
Adăugați jumătate de vin (beți ce a mai rămas) și ierburi proaspete și fierbeți timp de 2 până la 3 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ierburi Proaspete
3 Linguri De Muștar Uscat,
(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)
8
Se adaugă sare și piper, după gust. Grits placă într-un boluri de mică adâncime cu amestec de creveți peste partea de sus.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pepperoncini, Pentru Garnitură
2 Lingurițe De Pastă Thailandeză De Chili Roșu
2 Uncii Cheddar Mărunțit
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
Creveții pot fi împerecheați cu Sauvignon Blanc, Riesling și Pinot Grigio. Aceste vinuri albe crocante funcționează bine cu creveții pregătiți într-o varietate de moduri, indiferent dacă sunt la grătar, prăjiți sau în sos de usturoi.
Tom Eddy Tenz-Sauvignon Blanc
Indicii de calități clasice pe bază de plante Marlborough Sauvignon completează alte caracteristici complexe ale grapefruitului, perei albe, ierbii verzi și agrișei. Aromele intense ale vinului sunt întărite pe palat cu o mineralitate subtilă și aciditate îmbucurătoare. Finisajul concentrat este clar, curat și de lungă durată. Profilul degustării vinului se potrivește perfect cu o varietate de alimente (cum ar fi stridiile proaspete!) dar se bucură cu ușurință de la sine într-o zi fierbinte de vară. Noroc!