Creveți și crupe

Creveți și crupe
Creveți și crupe ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă fără gluten și pescatarian servește 6 și costă $3.0 pe portie. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 29G de proteine, 55g de grăsime, și un total de 850 calorii. 60 de persoane au fost impresionate de această rețetă. Un cuplu de oameni le-a plăcut foarte mult acest fel de mâncare din sud. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. Un amestec de grâu, condimente de fructe de mare, ceapă verde și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Pentru a consuma sarea, puteți urma acest fel principal cu Rețetă De Cifre De Afaceri Cu Mere ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 42 minute. Cu o lingură scor de 57%, acest fel de mâncare este solid. Încercați Creveți și crupe, Creveți Și Crupe, și Creveți și crupe pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Într-o oală cu sos la foc mare, aduceți bulionul de pui la foc mic, apoi adăugați smântâna, grăsimile și condimentele cu fructe de mare. Reduceți focul la mediu-mic și continuați să gătiți până când amestecul s-a îngroșat și tot lichidul a fost absorbit, 15 până la 20 de minute. Reduceți focul la minim, adăugați brânza și amestecați bine pentru a amesteca, 4 până la 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Condimente De Fructe De MareCondimente De Fructe De Mare
Stoc De PuiStoc De Pui
BrânzăBrânză
CremăCremă
CrupeCrupe
SosSos
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri Ulei De Măsline, Plus 2 Linguri Ulei De Măsline (de Cea Mai Bună Calitate), Pentru Stropire2 Linguri Ulei De Măsline, Plus 2 Linguri Ulei De Măsline (de Cea Mai Bună Calitate), Pentru Stropire
2
Scoateți grăsimile de pe foc și păstrați-le la cald.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CrupeCrupe
3
Într-o tigaie sotată la foc mediu, adăugați uleiul de struguri și creveții și gătiți, amestecând, până când creveții au o culoare roz slab, 4 până la 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei Din Semințe De StruguriUlei Din Semințe De Struguri
CrevețiCreveți
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
4
Adăugați roșiile, sarea, piperul alb și ceapa verde și gătiți încă 2 minute. Opriți focul și adăugați untul aromat. Lăsați untul să se topească și acoperiți creveții, apoi scoateți tigaia din aragaz.
Ingrediente de care veți avea nevoie
UntUnt
Ceapa VerdeCeapa Verde
Piper AlbPiper Alb
TomateTomate
CrevețiCreveți
SareSare
Echipamente pe care le vei folosi
SobaSoba
TigaieTigaie
5
Împărțiți grăsimile între farfurii și lingurați amestecul de creveți-roșii deasupra și serviți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CrevețiCreveți
TomateTomate
CrupeCrupe

Vin recomandat: Pinot Grigio, Riesling, Sauvignon Blanc

Pinot Grigio, Riesling și Sauvignon Blanc sunt alegeri excelente pentru creveți. Aceste vinuri albe crocante funcționează bine cu creveții pregătiți într-o varietate de moduri, indiferent dacă sunt la grătar, prăjiți sau în sos de usturoi. Thrive Pinot Grigio cu un rating de 4,5 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 15 dolari pe sticlă.
Thrive Pinot Grigio
Thrive Pinot Grigio
DificultateMediu
Gata În42 m.
Porții6
Scor De Sănătate8
Bucătăriide sud
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista