Creveți și Crab gratinat
Creveți și crab Au Gratin ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. Această rețetă servește 6 și costă 3,63 USD pe porție. O porție conține 457 calorii, 38g de proteine, și 27G de grăsime. Această rețetă este plăcută de 4 gurmanzi și bucătari. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 20 de minute. Un amestec de suc de lămâie, cheddar ascuțit, lapte și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Este o opțiune bună dacă urmați un pescatarian dieta. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 56%, ceea ce este destul de bun. Încercați Crab și creveți Au Gratin, Crab Au Gratin Răspândit, și Crab cremos gratinat pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Topiți untul într-o cratiță cu fundul greu la foc foarte mic. Când untul este complet topit, amestecați făina cu o lingură de lemn. Gatiti aproximativ 1 minut la foc mic, amestecand constant. Adăugați încet laptele. Folosind un tel, amestecați rapid până când aveți un sos neted, aproximativ 2 minute.
Adăugați vinul, sucul de lămâie, sarea, piperul negru și cayenne și bateți din nou. Treceți la lingura de lemn și continuați să amestecați sosul alb până când este complet neted și îngroșat, despre consistența maionezei.
Aduceți 2 căni de apă și 1/2 linguriță de sare la fiert într-o cratiță medie și adăugați creveții. Când apa revine la fierbere, gătiți creveții timp de 1 minut.
Scurgeți imediat. Tăiați aproximativ creveții și puneți-i într-un bol mare de amestecare.
Adăugați carnea de crab și, cu mâinile, aruncați ușor pentru a amesteca.
Se toarnă sosul peste fructele de mare. Cu o lingură mare, combinați ușor, având grijă să nu rupeți carnea de crab.
Pulverizați o tigaie de folie de aluminiu de unică folosință de 8 inci cu spray de gătit cu ulei vegetal (va rămâne puțin pentru un prânz gustos pentru bucătar) sau folosiți o farfurie de caserolă de 11 pe 7 inci.
Se toarnă amestecul în tigaie.
Așezați brânza rasă deasupra, acoperind complet amestecul de fructe de mare. Înfășurați caserola nefiertă în siguranță cu folie de plastic, cu folie de aluminiu.
Așezați tigaia într-o pungă de congelator din plastic și sigilați. Nu mișca. Pregătiți o etichetă cu aceste instrucțiuni: dezghețați complet în frigider. Când sunteți gata să coaceți, îndepărtați folia și folia de plastic.
Coaceți într-un cuptor preîncălzit la 350 de grade F timp de aproximativ 25 până la 30 de minute, până la bule. Dacă serviți imediat, coaceți într-un cuptor de 350 de grade F neacoperit, timp de aproximativ 25 de minute, până la bule.
Vin recomandat: Pinot Grigio, Riesling, Sauvignon Blanc
Pinot Grigio, Riesling și Sauvignon Blanc sunt alegerile mele de top pentru creveți. Aceste vinuri albe clare funcționează bine cu creveții pregătiți într-o varietate de moduri, indiferent dacă sunt la grătar, prăjiți sau în sos de usturoi. Ai putea încerca Santa Margherita Pinot Grigio. Recenzorilor le place destul de mult cu un rating de 4,5 din 5 stele și un preț de aproximativ 26 de dolari pe sticlă.
![Santa Margherita Pinot Grigio]()
Santa Margherita Pinot Grigio
Un galben pai PAL. Parfum curat, crocant, cu note intense, dar elegante de gutui. Fructe proaspete, armonioase, declanșate de o ușoară dulceață, cu un finisaj lung, plin de aromă delicată, acidulată.