Creveți înveliți în slănină
Creveții înveliți în slănină este un fără gluten, FODMAP prietenos și דל פחמימות, hor d ' oeuvre. Această rețetă servește 20. O porție conține 73 calorii, 4G de proteine, și 6g de grăsime. Pentru 48 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 2% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face din nou. Mergeți la magazin și ridicați creveți, sos de grătar, frunze de busuioc și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 10%. Acest scor este improvizabil. Încercați Creveți Înveliți În Slănină, Creveți Înveliți În Slănină, și Creveți Înveliți În Slănină pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Tăiați fiecare fâșie de slănină pe jumătate în lățime; deoparte. Înfășurați o frunză de busuioc în jurul fiecărui creveți. Înfășurați o bucată de slănină în jurul fiecăruia; asigurați-vă cu scobitori din lemn.
Așezați într-un 15-in căptușit cu folie. x 10-în. x 1-în. tava de copt.
Coaceți la 375 de minute timp de 14-16 minute sau până când slănina este crocantă.
Ungeți cu sos de grătar; presărați brânză.
Coaceți 2-4 minute mai mult sau până când este încălzit.
Vin recomandat: Pinot Grigio, Riesling, Sauvignon Blanc
Creveții pot fi împerecheați cu Pinot Grigio, Riesling și Sauvignon Blanc. Aceste vinuri albe clare funcționează bine cu creveții pregătiți într-o varietate de moduri, indiferent dacă sunt la grătar, prăjiți sau în sos de usturoi. Santa Margherita Pinot Grigio cu un rating de 4.5 din 5 stele pare a fi un meci bun. Costă aproximativ 26 de dolari pe sticlă.
![Santa Margherita Pinot Grigio]()
Santa Margherita Pinot Grigio
Un galben pai PAL. Parfum curat, crocant, cu note intense, dar elegante de gutui. Fructe proaspete, armonios pornit de dulceață ușoară, cu un finisaj lung plin de aroma delicata, picant.