Creveți În Ghiveci
Creveții în ghiveci necesită aproximativ 6 ore și 20 de minute de la început până la sfârșit. Această rețetă face 8 porții cu 398 calorii, 10g de proteine, și 25g de grăsime fiecare. Pentru $1.55 pe portie, această rețetă acoperă 11% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Mergeți la magazin și ridicați creveți, unt, frunze de pătrunjel cu frunze plate și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Doar câtorva oameni le-a plăcut foarte mult acest hor d ' oeuvre. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. Este o opțiune bună dacă urmați un pescatarian dieta. În general, această rețetă câștigă o scor spoonacular destul de rău de 15%. Creveți În Ghiveci, Creveți În Ghiveci, și Împărtășirea creveților în ghiveci sunt foarte asemănătoare cu această rețetă.
Instrucțiuni
Topiți toate, cu excepția a 2 linguri de unt, într-o cratiță medie la foc mediu-mic, fără a fierbe, aproximativ 4 minute și îndepărtați orice spumă care se ridică la suprafață.
Se ia de pe foc și se lasă deoparte.
Topiți restul de 2 linguri de unt la foc mediu într-o tigaie medie. Gatiti usturoiul, amestecand, pana cand este parfumat, 1 minut.
Adăugați creveții și gătiți, amestecând frecvent, până când începe să devină roz, aproximativ 2 minute.
Se toarnă vinul și se gătește, amestecând, până când lichidul este aproape complet evaporat, aproximativ 3 minute.
Se toarnă sucul de lămâie și se gătește cu 1 minut mai mult. Se amestecă sarea și untul clarificat și se ia de pe foc.
Puneți creveții într-un vas mic de copt. Se amestecă pătrunjelul și se toarnă untul topit din tigaie peste creveți doar pentru a acoperi. Rezervați orice unt rămas la frigider. Răciți creveții până când untul este solid, 2 ore.
Se pulsează amestecul de creveți într-un robot de bucătărie până se face piure. Întoarceți amestecul în vasul de copt. Încălziți untul rezervat la frigider în cuptorul cu microunde doar până la lichefiere, aproximativ 10 secunde.
Se toarnă peste creveți pentru a acoperi și a da la frigider 3 ore sau peste noapte.
Scoateți vasul din frigider cu 1 oră înainte de servire.
Se întinde pe biscuiți sau felii de baghetă prăjite și se ornează cu pătrunjel suplimentar.
Vin recomandat: Sauvignon Blanc, Riesling, Pinot Grigio
Sauvignon Blanc, Riesling și Pinot Grigio sunt alegerile mele de top pentru creveți. Aceste vinuri albe crocante funcționează bine cu creveții pregătiți într-o varietate de moduri, indiferent dacă sunt la grătar, prăjiți sau în sos de usturoi. Un vin pe care l-ați putea încerca este Crama Peju Napa Valley Sauvignon Blanc. Are 4,4 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 22 de dolari.
![Crama Peju Napa Valley Sauvignon Blanc]()
Crama Peju Napa Valley Sauvignon Blanc
Acest Sauvignon Blanc sare din pahar—ananasul, fructul pasiunii, grapefruitul și litchi sunt toate foarte proeminente pe nas. Palatul oferă fructe mai luxuriante și aciditate strălucitoare, cu note de tartă cremoasă de lămâie, guava și caise cu un finisaj proaspăt și curat.