Creveți Umpluți Cu Brânză Albastră
Creveții umpluți cu brânză albastră durează aproximativ 20 de minute de la început până la sfârșit. Această rețetă fără gluten, primară și pescatariană servește 24 și costă 53 de cenți pe porție. O porție conține 32 calorii, 3G de proteine, și 2G de grăsime. 1 persoană a găsit această rețetă delicioasă și satisfăcătoare. Mergeți la magazin și ridicați pătrunjel, cremă de brânză, muștar creol și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Acesta funcționează bine ca un hor d ' oeuvre. Acesta este adus la tine de gust de acasă. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 26%, care nu este atât de mare. Fripturi Umplute Cu Brânză Albastră, Curmale Umplute Cu Brânză Albastră, și Curmale Umplute Cu Brânză Albastră sunt foarte asemănătoare cu această rețetă.
Instrucțiuni
Într-un castron mic, bateți crema de brânză până se omogenizează. Bateți în 1/3 cană pătrunjel, brânză albastră, șalotă și muștar. Se da la frigider cel putin 1 ora.
Începând cu capătul cozii fiecărui creveți, faceți o fantă adâncă de-a lungul liniei de dezvoltare până la 1/4 până la 1/2 in. de jos. Umpleți cu amestec de brânză cremă; apăsați pătrunjelul rămas pe amestecul de brânză cremă.
Vin recomandat: Sauvignon Blanc, Riesling, Pinot Grigio
Creveții funcționează foarte bine cu Sauvignon Blanc, Riesling și Pinot Grigio. Aceste vinuri albe crocante funcționează bine cu creveții preparați într-o varietate de moduri, indiferent dacă sunt la grătar, prăjiți sau în sos de usturoi. Francis Sonoma County Sauvignon Blanc cu un rating de 4.5 din 5 stele pare a fi un meci bun. Costă aproximativ 12 dolari pe sticlă.
![Comitatul Sf. Francisc Sonoma Sauvignon Blanc]()
Comitatul Sf. Francisc Sonoma Sauvignon Blanc
Frumos și luminos, acest Sauvignon Blanc oferă arome răcoritoare de pepene galben și măr verde susținut de o mineralitate rece. Notele tropicale Delicate duc la un finisaj clar de fructe de piatră și citrice.