Creveți Thailandezi-Curry de halibut
Thai creveți-halibut Curry ar putea fi doar Indian rețeta pe care o căutați. Acest fel principal are 1773 calorii, 144g de proteine, și 116g de grăsime pe porție. Această rețetă servește 1 și costă 24,49 USD pe porție. 153 de persoane au făcut această rețetă și ar face-o din nou. Mergeți la magazin și ridicați lapte de cocos, busuioc, coriandru și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a consuma laptele de cocos neîndulcit, puteți urma acest fel principal cu Cheesecake Vegan Cu Căpșuni Fără Gluten ca desert. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, fără lactate, întreg 30 și pescatarian dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Cu o lingură scor de 97%, acest fel de mâncare este grozav. Încercați Curry De Halibut De Creveți Thailandezi, Halibut în stil thailandez cu bulion de nucă de cocos-Curry, și Halibut fiert în bulion de Curry de nucă de cocos thailandez pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Radeți fin suficientă coajă din 2 tei pentru a măsura 11/2 lingurițe. Strângeți suficient suc din 2 limes pentru a măsura 2 linguri.
Tăiați al treilea var în pene.
Încălziți uleiul vegetal într-o cratiță mare la foc mediu-mare.
Adăugați șalotele tocate, ardeiul gras roșu tăiat cubulețe și ghimbirul tocat; se sotează până când șalotele sunt fragede și ardeii se înmoaie, aproximativ 5 minute. Se amestecă pasta de curry, laptele de cocos, sosul de pește, 11/2 lingurițe de coajă de tei și 2 linguri de suc de lămâie. Se fierbe ușor, amestecând des, aproximativ 5 minute.
Presărați pește și creveți cu sare și piper.
Adăugați pește și creveți în sosul curry. Reveniți la foc mic foarte blând și gătiți doar până când peștele și creveții sunt opaci în centru, 5 până la 6 minute. Condimentează după gust cu sare și piper. Se amestecă ușor cilantro și busuioc; se servește cu pene de var.