Creveți Thailandezi-Curry de halibut

Creveți Thailandezi-Curry de halibut
Thai creveți-halibut Curry ar putea fi doar Indian rețeta pe care o căutați. Acest fel principal are 1773 calorii, 144g de proteine, și 116g de grăsime pe porție. Această rețetă servește 1 și costă 24,49 USD pe porție. 153 de persoane au făcut această rețetă și ar face-o din nou. Mergeți la magazin și ridicați lapte de cocos, busuioc, coriandru și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a consuma laptele de cocos neîndulcit, puteți urma acest fel principal cu Cheesecake Vegan Cu Căpșuni Fără Gluten ca desert. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, fără lactate, întreg 30 și pescatarian dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Cu o lingură scor de 97%, acest fel de mâncare este grozav. Încercați Curry De Halibut De Creveți Thailandezi, Halibut în stil thailandez cu bulion de nucă de cocos-Curry, și Halibut fiert în bulion de Curry de nucă de cocos thailandez pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Radeți fin suficientă coajă din 2 tei pentru a măsura 11/2 lingurițe. Strângeți suficient suc din 2 limes pentru a măsura 2 linguri.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Tequila De Bună Calitate (recomandat: 100% Agave)Tequila De Bună Calitate (recomandat: 100% Agave)
1 Uncie De Varză Mov, Tocată1 Uncie De Varză Mov, Tocată
2
Tăiați al treilea var în pene.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Uncie De Varză Mov, Tocată1 Uncie De Varză Mov, Tocată
3
Încălziți uleiul vegetal într-o cratiță mare la foc mediu-mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Cutii De 15 Uncii De Hominy, Scurse și Clătite2 Cutii De 15 Uncii De Hominy, Scurse și Clătite
Echipamente pe care le vei folosi
Sare Cușer, împărțită, Plus Mai Mult Pentru StropireSare Cușer, împărțită, Plus Mai Mult Pentru Stropire
4
Adăugați șalotele tocate, ardeiul gras roșu tăiat cubulețe și ghimbirul tocat; se sotează până când șalotele sunt fragede și ardeii se înmoaie, aproximativ 5 minute. Se amestecă pasta de curry, laptele de cocos, sosul de pește, 11/2 lingurițe de coajă de tei și 2 linguri de suc de lămâie. Se fierbe ușor, amestecând des, aproximativ 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Papaya (hawaian), Tăiat Cubulețe MiciPapaya (hawaian), Tăiat Cubulețe Mici
1 Ceapă Roșie Medie Spre Mare, Tăiată Cubulețe1 Ceapă Roșie Medie Spre Mare, Tăiată Cubulețe
Pastă De CurryPastă De Curry
Sos De PeșteSos De Pește
1 Căpșună, Decojită1 Căpșună, Decojită
Coaja De TeiCoaja De Tei
şalotă, Rasă Sau Tocatăşalotă, Rasă Sau Tocată
1 Cap De Salată Roșie, Tăiată în Bucăți De 2 Inci1 Cap De Salată Roșie, Tăiată în Bucăți De 2 Inci
Amestec Tricolor De Slaw De ColeAmestec Tricolor De Slaw De Cole
5
Presărați pește și creveți cu sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană De Orez Sălbatic, Clătit Bine1 Cană De Orez Sălbatic, Clătit Bine
1/2 Lingurita Bijol (amestec De Condimente Cubaneze)1/2 Lingurita Bijol (amestec De Condimente Cubaneze)
Cippolini, Ceapă Dulce Italiană Mică, în Formă Plată, Decojită și Tăiată SubțireCippolini, Ceapă Dulce Italiană Mică, în Formă Plată, Decojită și Tăiată Subțire
6
Adăugați pește și creveți în sosul curry. Reveniți la foc mic foarte blând și gătiți doar până când peștele și creveții sunt opaci în centru, 5 până la 6 minute. Condimentează după gust cu sare și piper. Se amestecă ușor cilantro și busuioc; se servește cu pene de var.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană De Orez Sălbatic, Clătit Bine1 Cană De Orez Sălbatic, Clătit Bine
Sos CurrySos Curry
Pană De VarPană De Var
2 Linguri Plus 1-1/2 Lingurite Ulei De Masline2 Linguri Plus 1-1/2 Lingurite Ulei De Masline
1/2 Lingurita Bijol (amestec De Condimente Cubaneze)1/2 Lingurita Bijol (amestec De Condimente Cubaneze)
1 Ceapa Rosie, Cubulete Mici1 Ceapa Rosie, Cubulete Mici
Cippolini, Ceapă Dulce Italiană Mică, în Formă Plată, Decojită și Tăiată SubțireCippolini, Ceapă Dulce Italiană Mică, în Formă Plată, Decojită și Tăiată Subțire

Vin recomandat: Pinot Grigio, Riesling, Sauvignon Blanc

Creveți în meniu? Încercați să împerecheați cu Pinot Grigio, Riesling și Sauvignon Blanc. Aceste vinuri albe crocante funcționează bine cu creveții pregătiți într-o varietate de moduri, indiferent dacă sunt la grătar, prăjiți sau în sos de usturoi. FitVine Wine Pinot Grigio cu un rating de 4,4 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 18 dolari pe sticlă.
FitVine Vin Pinot Grigio
FitVine Vin Pinot Grigio
Acest vin alb ușor uscat are o culoare limpede. Este curat, crocant, cu un gust minunat, cu note florale pe nas și arome de măr verde și un indiciu de citrice. Finisajul este proaspăt.Bucurați-vă de seara asta fără a sacrifica ziua de mâine.
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții1
Scor De Sănătate100
Bucătăriiindianasiatic
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista