Creveții, sparanghelul și ouăle în sos picant de roșii ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă servește 4. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 21g de proteine, 14g de grăsime, și un total de 242 calorii. Pentru $2.57 pe portie, această rețetă acoperă 19% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Un amestec de sos de roșii, sare și piper, căței de usturoi și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Pentru a consuma ouăle, puteți urma acest fel principal cu Tortul de roșii cu ciocolată al lui Rose Levy Beranbaum cu Ganache misterios ca desert. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, primar și pescatarian dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 35 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 46%. Acest scor este solid. Încercați Shakshuka (ouă în sos picant de roșii), Ouă și năut în sos picant de roșii, și Shakshuka {ouă în sos picant de roșii} pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Într-o tigaie mare cu apă clocotită, sărată, gătiți sparanghelul timp de 3 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
8 Uncii Prosciutto Feliat, Jamon Iberico Sau Altă șuncă De înaltă Calitate, Tăiată Cubulețe
Păstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 Cm
Echipamente pe care le vei folosi
1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă
2
Se scurge, se usucă și se taie în lungimi de 1 1/2 inch.
3
Încălziți uleiul de măsline în aceeași tigaie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fripturi De Carne Din New York
Echipamente pe care le vei folosi
1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă
4
Adăugați creveții, condimentați cu sare și piper și gătiți la foc moderat, amestecând, până la roz, aproximativ 3 minute; se transferă într-o farfurie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fripturi De Vită New York, Cu Os, Dacă Doriți
2 Lingurițe De Pastă Thailandeză De Chili Roșu
5
Adăugați ceapa în tigaie și gătiți până se înmoaie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
Echipamente pe care le vei folosi
1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă
6
Adăugați busuiocul, usturoiul și ardeiul roșu zdrobit și gătiți până când usturoiul este auriu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceapă Spaniolă, Tăiată Cubulețe De 1 Inch
Crumble De Carne Vegetariană Congelată
1 Ceapa Rosie, Cubulete Mici
7
Adăugați sosul de roșii și apa și fierbeți până se îngroașă ușor, aproximativ 3 minute. Se condimentează cu sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fripturi De Vită New York, Cu Os, Dacă Doriți
1 Ceapă Dulce Mare, Tocată Grosier
Păstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 Cm
8
Rupeți fiecare ou într-un ramekin, apoi turnați-l ușor în sosul care fierbe, acoperiți tigaia și gătiți la foc mic până când albul este doar ferm și gălbenușul este încă curgător, aproximativ 3 minute. Folosind o lingură mare, transferați ouăle în farfurii.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Roșii Roma, Fără Miez, Tăiate în Jumătate și Cubulețe
Cireșe Confiate Suplimentare
1/2 Cutie (355 Ml) De Lapte Evaporat
Echipamente pe care le vei folosi
1/2 Pe 5 1/2 Pe 2 Inchi) Brioșă De Pâine, Feliată Cu Grosimea De 3/16 Inci, Crusta îndepărtată
1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă
9
Adăugați sparanghelul și creveții în sos și încălziți-i, apoi lingurați-i în jurul ouălor.
Ingrediente de care veți avea nevoie
8 Uncii Prosciutto Feliat, Jamon Iberico Sau Altă șuncă De înaltă Calitate, Tăiată Cubulețe
2 Lingurițe De Pastă Thailandeză De Chili Roșu
4 Roșii Roma, Fără Miez, Tăiate în Jumătate și Cubulețe
Creveții pot fi împerecheați cu Pinot Grigio, Riesling și Sauvignon Blanc. Aceste vinuri albe crocante funcționează bine cu creveții pregătiți într-o varietate de moduri, indiferent dacă sunt la grătar, prăjiți sau în sos de usturoi. Ai putea încerca Zind-Humbrecht Clos Windsbuhl Vendange tardive Pinot Gris. Recenzenților le place destul de mult cu un rating de 5 stele din 5 și un preț de aproximativ 99 de dolari pe sticlă.