Creveți Saganaki

Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați Saganaki de creveți. Îți urmărești silueta? Această rețetă pescatariană are 447 calorii, 46G de proteine, și 26g de grăsime pe porție. Pentru $5.51 pe portie, această rețetă acoperă 28% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 4. Câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 98 ar spune că a lovit locul. Dacă aveți la îndemână sare kosher, ceapă, feta și alte câteva ingrediente, o puteți face. Pentru a folosi sarea kosher, puteți urma acest fel principal cu Tort Cu Firimituri Cu Conținut Scăzut De Grăsimi (Kosher-Lactate) ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 30 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 84%. Acest scor este excelent. Rețete similare includ Creveți Saganaki, Saganaki de mei grecesc cu creveți și Ouzo, și Linguine de creveți într-un sos de roșii și Feta (alias creveți Saganaki Linguine).
Instrucțiuni
Încălziți uleiul într-o tigaie de 12 inci la foc mediu-mare până când strălucește.
Adăugați ceapa și un vârf de sare și gătiți, amestecând până se înmoaie, aproximativ 3 minute.
Adăugați usturoiul, oregano și fulgii de chili și gătiți, amestecând continuu, până când sunt parfumate, aproximativ 30 de secunde.
Adăugați roșiile și sucul lor.
Pe măsură ce roșiile se înmoaie, rupeți-le cu un tocător de cartofi sau o lingură de lemn. Continuați să gătiți, amestecând ocazional, până când roșiile ajung la fierbere. Mai mici thheat pentru a menține un foc mic goale și se fierbe timp de 20 de minute, adăugând până la 1/2 cana de apa este sos devine prea gros.
Adăugați creveții și 1 cană de feta, amestecând pentru a combina. Gatiti pana cand crevetii abia sunt fierti, aproximativ 3 minute.
Așezați în boluri de servire și acoperiți cu feta rămasă și un vârf de oregano.
Serviți imediat cu pâine.
Vin recomandat: Pinot Grigio, Riesling, Sauvignon Blanc
Creveții funcționează foarte bine cu Pinot Grigio, Riesling și Sauvignon Blanc. Aceste vinuri albe crocante funcționează bine cu creveții pregătiți într-o varietate de moduri, indiferent dacă sunt la grătar, prăjiți sau în sos de usturoi. Ziobaffan organic Pinot Grigio cu un rating de 4, 6 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 17 dolari pe sticlă.
![Ziobaffa Organic Pinot Grigio]()
Ziobaffa Organic Pinot Grigio
Ziobaffa organic Pinot Grigio are arome proaspete bogate de mere și pere, cu note de citrice care se estompează într-un buchet floral, iar pe gust este luminos și proaspăt, cu arome minunate de fructe.ZIOBAFFA Pinot Grigio se împerechează bine cu o gamă largă de bucătării mai ușoare, în special pește/crustacee, păsări de curte, paste în sos de smântână și brânzeturi mai moi. Este, de asemenea, un aperitiv ideal. Amestec: 100% Pinot Grigio