Creveți prăjiți în Cazuela
Această rețetă servește 8 și costă 1,83 USD pe porție. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără lapte și pescatarian are 157 calorii, 10g de proteine, și 4G de grăsime per portie. 4 persoane au făcut această rețetă și ar face din nou. Mergeți la magazin și ridicați usturoi, sare și piper kosher, ardei iute și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 30 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 68%. Acest scor este solid. Încercați Cazuela de Camarones con Champi (caserola de creveți și ciuperci), Cazuela, și Cazuela de Mariscos Colombiana pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Urmăriți cum să faceți această rețetă.
Preîncălziți cuptorul la 400 de grade F.
Aruncați împreună uleiul, ardeii iute, cimbrul, usturoiul și puțină sare și piper pe o foaie de copt. Prăjiți până când uleiul este parfumat, aproximativ 10 minute.
Scoateți foaia de copt din cuptor și adăugați creveții, aruncând cu clești pentru a acoperi amestecul. Prăjiți până când creveții sunt roz și tocmai gătiți, aproximativ 8 minute.
Îndepărtați și stropiți cu un strop de oțet de sherry și garnisiți cu pătrunjel.
Se servește cu felii de baghetă.
Vin recomandat: Pinot Grigio, Riesling, Sauvignon Blanc
Pinot Grigio, Riesling și Sauvignon Blanc sunt alegerile mele de top pentru creveți. Aceste vinuri albe clare funcționează bine cu creveții pregătiți într-o varietate de moduri, indiferent dacă sunt la grătar, prăjiți sau în sos de usturoi. Rezerva Alsacia Willm Pinot Gris cu un rating de 4.4 din 5 stele pare a fi un meci bun. Costă aproximativ 16 dolari pe sticlă.
![Alsacia Willm Pinot Gris Reserve]()
Alsacia Willm Pinot Gris Reserve
O culoare aurie intensă, cu note de ocru, vinul are un nas de fructe coapte, gutui. În gură atacul este atât suplu, cât și plin, cu note de miere și condimente. Finalul echilibrează perfect zahărul și aciditatea.Asociați acest vin alături de foie gras prăjit în tigaie, carne albă la grătar sau prăjită (porc, vițel), iepure, păsări de curte în sos de smântână, pește afumat, preparate din ciuperci precum risotto.