Creveți prăjiți cu usturoi și sos de Chile
Creveții prăjiți cu usturoi și sos de Chile sunt un fără gluten, fără lactate și pescatarian rețetă cu 4 porții. Pentru $3.79 pe portie, această rețetă acoperă 19% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Acest fel principal are 232 calorii, 36g de proteine, și 6g de grăsime pe porție. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 17 minute. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Dacă aveți la îndemână ardei jalape, zahăr, shaoxing și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Pentru a folosi amidonul de porumb, puteți urma acest fel principal cu Budinca De Ciocolata Cu Amidon De Porumb ca desert. Este adus la tine de retetele mele. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 47%. Acest scor este destul de bun. Rețete similare sunt Arpagic de usturoi prăjit cu Chile, Chile Prăjită-Rață Cu Usturoi, și Varză de Bruxelles prăjită cu usturoi și Chile.
Instrucțiuni
Combinați primele 6 ingrediente într-un castron mic, amestecând cu un tel.
Încălziți un wok sau o tigaie mare la foc mare.
Adăugați ulei de canola în tigaie.
Adăugați creveți în tigaie; se prăjește 1 minut sau până când creveții încep să devină roz.
Adăugați usturoi, ghimbir și jalapeo; se prăjește 1 minut. Se amestecă amestecul de bulion; gatiti 1 minut sau pana cand crevetii sunt gata si sosul se ingroasa, amestecand continuu.
Se ia de pe foc; se amestecă ceapa și uleiul de susan.
Garnisiți cu crenguțe de coriandru, dacă doriți.
Vin recomandat: Pinot Grigio, Riesling, Sauvignon Blanc
Pinot Grigio, Riesling și Sauvignon Blanc sunt alegerile mele de top pentru creveți. Aceste vinuri albe crocante funcționează bine cu creveții pregătiți într-o varietate de moduri, indiferent dacă sunt la grătar, prăjiți sau în sos de usturoi. Ai putea încerca Zind-Humbrecht Calcaire Pinot Gris. Recenzenților le place destul de mult cu un rating de 4,7 din 5 stele și un preț de aproximativ 46 de dolari pe sticlă.
![Zind-Humbrecht Calcaire Pinot Gris]()
Zind-Humbrecht Calcaire Pinot Gris
Culoare galben strălucitor / auriu, destul de luminos. Superb nas prăjit fumuriu, tipic pentru acest strugure pe calcar din Alsacia (fără stejar nou în vinurile noastre, doar contact total de drojdie foarte lung). Unele arome reductive ușoare care se potrivesc de fapt stilului Pinot-Gris uscat. Palatul este bogat și cremos, cu o textură catifelată, dar complet uscat. Este un vin ușor de băut acum, deoarece nu există o greutate inutilă. Finisajul este frumos și rotund, dar complet uscat. Amestecul complex de calcar aduce un echilibru acid mare și o anumită greutate. Ar trebui să se dezvolte foarte bine în următorii câțiva ani.