Creveții prăjiți cu mazăre de zăpadă și ghimbir ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde cutia de rețete pentru felul principal. Această rețetă fără gluten și fără lactate servește 4 și costă $3.55 pe portie. O porție conține 167 calorii, 25g de proteine, și 4G de grăsime. Un amestec de ulei vegetal, vin de orez, usturoi și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Pentru a consuma zahărul, puteți urma acest fel principal cu Biscuiți De Zahăr Rafinat Din Grâu Integral Fără Zahăr ca desert. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 30 minute. Este adus la tine de Allrecipes. În general, această rețetă câștigă o scor spoonacular solid de 51%. Rețete similare sunt Creveți prăjiți cu mazăre de zăpadă și ghimbir, Creveți prăjiți cu mazăre de zăpadă și ghimbir, și Pui prăjit cu mazăre de zăpadă și ghimbir.
Instrucțiuni
1
Într-un castron mare, amestecați sarea în apă până se dizolvă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Păstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 Cm
Plus 2 Linguri De Apă Cu Gheață
Echipamente pe care le vei folosi
Cireșe Confiate Suplimentare
2
Adăugați creveți și lăsați deoparte 5 minute. Clătiți creveții și uscați pe prosoape de hârtie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Lingurițe De Pastă Thailandeză De Chili Roșu
Echipamente pe care le vei folosi
Tortilla Din Făină (25 Cm), Tăiate în Sferturi
3
Într-un castron mic, amestecați bulionul, vinul de orez, sosul de soia, amidonul de porumb, zahărul și piperul. Pune deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ardei Verde Mediu, Galben Dulce, Roșu și Portocaliu, Tăiați Julienne
Vin De Orez
Friptură De Mușchi De Porc întreg, Fără Toppinguri
Napi, Curățați și Feliați Cu Grosimea De 1/8 Inch
Frișcă Suplimentară Groasă, Opțională
Cu Migdale (40 G Fiecare), Tocate
Echipamente pe care le vei folosi
Cireșe Confiate Suplimentare
4
Încălziți 1 lingură de ulei într-o tigaie mare sau wok la foc mare. Gătiti creveții, întorcându-se constant, până la roz pe toate părțile, aproximativ 1 minut. Se amestecă usturoiul, ghimbirul și 2 lingurițe de ulei. Se amestecă mazărea de zăpadă, arpagicul și 1/4 linguriță de sare; se prăjește încă 1 minut.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Inele De Ardei Roșu Dulce
(de Preferință Bumble Bee Prime File Solid Albacore)
Crumble De Carne Vegetariană Congelată
1 Cană De Mirin Sau Sake Dulce
2 Lingurițe De Pastă Thailandeză De Chili Roșu
Plus 2 Linguri De Apă Cu Gheață
1 1/2 Kilograme De Brânză Tallegio, Tocată
Echipamente pe care le vei folosi
1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă
Pachete De 5 Până La 8,8 Uncii De 90 De Secunde, Orez Integral Din Cereale Gata Pentru Cuptorul Cu Microunde Sau 4 Căni De Orez Brun Gătit
5
Amestecați amestecul de bulion în tigaie și continuați să gătiți până când sosul se îngroașă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Frișcă Suplimentară Groasă, Opțională
4 Roșii Roma, Fără Miez, Tăiate în Jumătate și Cubulețe
Pinot Grigio, Riesling și Sauvignon Blanc sunt alegeri excelente pentru creveți. Aceste vinuri albe crocante funcționează bine cu creveții pregătiți într-o varietate de moduri, indiferent dacă sunt la grătar, prăjiți sau în sos de usturoi. Ziobaffan organic Pinot Grigio cu un rating de 4, 6 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 17 dolari pe sticlă.