Creveții prăjiți cu mazăre de zăpadă și ghimbir ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde cutia de rețete pentru felul principal. Această rețetă fără gluten și fără lactate servește 4 și costă $3.55 pe portie. O porție conține 167 calorii, 25g de proteine, și 4G de grăsime. Un amestec de ulei vegetal, vin de orez, usturoi și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Pentru a consuma zahărul, puteți urma acest fel principal cu Biscuiți De Zahăr Rafinat Din Grâu Integral Fără Zahăr ca desert. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 30 minute. Este adus la tine de Allrecipes. În general, această rețetă câștigă o scor spoonacular solid de 51%. Rețete similare sunt Creveți prăjiți cu mazăre de zăpadă și ghimbir, Creveți prăjiți cu mazăre de zăpadă și ghimbir, și Pui prăjit cu mazăre de zăpadă și ghimbir.
Instrucțiuni
1
Într-un castron mare, amestecați sarea în apă până se dizolvă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)
Pâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără Crustă
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
2
Adăugați creveți și lăsați deoparte 5 minute. Clătiți creveții și uscați pe prosoape de hârtie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Lingurițe De Pastă Thailandeză De Chili Roșu
Echipamente pe care le vei folosi
Tortilla Din Făină (25 Cm), Tăiate în Sferturi
3
Într-un castron mic, amestecați bulionul, vinul de orez, sosul de soia, amidonul de porumb, zahărul și piperul. Pune deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cremă De Brânză Rece, Tăiată în Cuburi De 1,2 Cm
Vin De Orez
1 Kilogram De Muschi De Piept De Curcan, Tăiat în 1 Inch. Cuburi
1 Mușchi Sau Spată De Porc Dezosată, Cu O Crestătură Adâncă în Partea De Sus (aproximativ 2,3 Kg)
Frișcă Suplimentară Groasă, Opțională
Suc De Lămâie, Opțional
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
4
Încălziți 1 lingură de ulei într-o tigaie mare sau wok la foc mare. Gătiti creveții, întorcându-se constant, până la roz pe toate părțile, aproximativ 1 minut. Se amestecă usturoiul, ghimbirul și 2 lingurițe de ulei. Se amestecă mazărea de zăpadă, arpagicul și 1/4 linguriță de sare; se prăjește încă 1 minut.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Inele De Ardei Roșu Dulce
(de Preferință Bumble Bee Prime File Solid Albacore)
1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil
Frișcă Suplimentară Groasă, Opțională
2 Lingurițe De Pastă Thailandeză De Chili Roșu
Pâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără Crustă
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, Decojiți
Pachete De 5 Până La 8,8 Uncii De 90 De Secunde, Orez Integral Din Cereale Gata Pentru Cuptorul Cu Microunde Sau 4 Căni De Orez Brun Gătit
5
Amestecați amestecul de bulion în tigaie și continuați să gătiți până când sosul se îngroașă.
Pinot Grigio, Riesling și Sauvignon Blanc sunt alegeri excelente pentru creveți. Aceste vinuri albe crocante funcționează bine cu creveții pregătiți într-o varietate de moduri, indiferent dacă sunt la grătar, prăjiți sau în sos de usturoi. Ziobaffan organic Pinot Grigio cu un rating de 4, 6 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 17 dolari pe sticlă.