Creveți Pocați în ulei de măsline cu Pistou de iarnă
Creveții Braconați cu ulei de măsline cu Pistou de iarnă sunt un fără gluten, fără lactate și pescatarian rețetă cu 6 porții. Pentru $2.62 pe portie, această rețetă acoperă 16% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 238 calorii, 7g de proteine, și 20g de grăsime. 2 persoane au făcut această rețetă și ar face-o din nou. Un amestec de ulei de măsline, crenguțe de cimbru, frunze de pătrunjel și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Acesta va fi un hit la dvs Iarna eveniment. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 76%. Acest scor este solid. Rețete similare sunt Creveți pocați în ulei de măsline cu Pistou de iarnă, Ulei de măsline pui Poșat și ridichi cu Pesto de citrice, și Ouă pocate și parmezan peste brioșă prăjită cu Pistou.
Instrucțiuni
1
Aduceți o cratiță mare de apă la fiert.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană De Orz Alb Perlat
Echipamente pe care le vei folosi
Orz Alb Perlat
2
Adăugați frunze de busuioc și fierbeți 15 secunde. Folosind strecurătoare sau lingură cu fante, transferați busuiocul direct în blender.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Cepe Galbene Medii, Curățate De Coajă, Date Pe Răzătoare
1 Ceapa Rosie, Cubulete Mici
Echipamente pe care le vei folosi
Ball® Sau Kerr® Pint Cu Capace și Benzi
Cu Os, Pe Piele, Pulpe și Pulpe De Pui
42 Lemn Dulce Snur Roșu
3
Adăugați 1 linguriță de sare grosieră în apă în aceeași cratiță și dați la fiert.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare Grosieră
1 Cană De Orz Alb Perlat
Echipamente pe care le vei folosi
Orz Alb Perlat
4
Adăugați morcovi și gătiți 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Grăsime De Porc înapoi
5
Adăugați broccoli și conopidă și gătiți până când toate legumele sunt fragede, cu aproximativ 5 minute mai mult.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Măsline întregi Coapte
Tortilla Galbenă De Porumb (15 Cm), încălzită
1 Conservă (400 G) De Supă De Pui
6
Scurgere. Folosind lingura cu fante, transferați legumele într-un castron cu apă cu gheață și lăsați să stea până la rece.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Tortilla Galbenă De Porumb (15 Cm), încălzită
1 Cană De Orz Alb Perlat
Echipamente pe care le vei folosi
Ball® Sau Kerr® Pint Cu Capace și Benzi
Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)
7
Se scurge bine.
8
Adăugați legume, bulion de legume, fasole de afine, pătrunjel și 1/4 cană de ulei în busuioc în blender. Puree până la omogenizare, ocazional răzuire în jos părți ale blender cu spatula de cauciuc.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fasole De Afine
Pătrunjel, Tocat Fin Pentru Ornat
Tortilla Galbenă De Porumb (15 Cm), încălzită
1/4 Cană De Grăsime De Porc
1 Ceapa Rosie, Cubulete Mici
Subţire-
Echipamente pe care le vei folosi
42 Lemn Dulce Snur Roșu
4 Covrigei Mari Acoperiți Cu Iaurt
9
Transferați pistou într-un castron mediu și condimentați după gust cu sare și piper. Do AHEAD Pistou poate fi făcut cu 1 zi înainte. Acoperiți și răciți. Reîncălziți în cuptorul cu microunde înainte de servire.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Felii De Brânză Muenster, Tăiate în Jumătate
Echipamente pe care le vei folosi
Oregano Uscat, 1/3 Palmă
Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)
10
Se toarnă 3 căni de ulei de măsline într-o cratiță mare și se adaugă crenguțe de cimbru. Atașați termometrul de prăjit pe partea laterală a cratiței și încălziți uleiul la foc mediu până când termometrul înregistrează între 74° și180.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cimbru Proaspăt Tocat Sau 1-1/2 Lingurițe De Cimbru Uscat, împărțit
Fripturi De Carne Din New York
Subţire-
Echipamente pe care le vei folosi
Sos Iute Cu Ulei De Susan
Orz Alb Perlat
11
Presărați creveții cu sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Felii De Brânză Muenster, Tăiate în Jumătate
2 Lingurițe De Pastă Thailandeză De Chili Roșu
12
Adăugați creveți în uleiul fierbinte și braconați doar până când creveții sunt opaci în centru, ajustând căldura pentru a menține temperatura între 74° și180, aproximativ 8 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Lingurițe De Pastă Thailandeză De Chili Roșu
Subţire-
13
Transferați creveții pe prosoape de hârtie pentru a se scurge.Împărțiți pistou cald între 4 sau 6 plăci. Top pistou cu creveți braconat și se servește.
Creveții funcționează foarte bine cu Pinot Grigio, Riesling și Sauvignon Blanc. Aceste vinuri albe crocante funcționează bine cu creveții pregătiți într-o varietate de moduri, indiferent dacă sunt la grătar, prăjiți sau în sos de usturoi. Ai putea încerca Zind-Humbrecht Clos Windsbuhl Vendange tardive Pinot Gris. Recenzenților le place destul de mult cu un rating de 5 stele din 5 și un preț de aproximativ 99 de dolari pe sticlă.