Creveți Piri Piri
Piri Piri creveți este un fără gluten, fără lactate, întreg 30 și pescatarian felul principal. Această rețetă face 4 porții cu 363 calorii, 47G de proteine, și 17g de grăsime fiecare. Pentru $ 4.91 pe portie, această rețetă acoperă 25% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 107 persoane au făcut această rețetă și ar face-o din nou. Mergeți la magazin și ridicați ardei gras, ulei vegetal, piper habanero și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a consuma uleiul vegetal, puteți urma acest fel principal cu Tort De Cafea Cu Afine # SundaySupper ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 1 oră. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 81%. Acest scor este grozav. Încercați Supă cremoasă de conopidă cu creveți Piri Piri, Tortilla spaniolă de fasole albă cu sos Piri-Piri, și Camarao Grelhado Piri Piri (creveți la grătar cu ardei) pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Combinați uleiul vegetal, sucul de lămâie, sucul de lămâie, habanero, ardeiul roșu și usturoiul într-un robot de bucătărie și pulsați până aproape neted.
Transferați amestecul de ardei într-o tigaie mică de saut și gătiți la foc mediu până când se reduce la jumătate, aproximativ 8 minute.
Se ia de pe foc și se lasă să se răcească.
Odată ce amestecul este rece, adăugați cilantro și condimentați după gust cu sare.
Se toarnă amestecul peste creveți și se marinează cel puțin o oră, dar nu mai mult de 6 ore.
Încălziți un strop de ulei vegetal într-o tigaie mare la foc mare până la fumat.
Adăugați creveți și gătiți aruncând des până când creveții sunt fierți și sosul este redus.
Se servește cu orez, coriandru tocat suplimentar și pene de var.