Creveți Picant La Grătar
Creveții picante la grătar ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde cutia principală de rețete. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 33g de proteine, 7g de grăsime, și un total de 237 calorii. Acest fără gluten, fără lactate și rețetă primară servește 6 și costă $ 3.8 pe portie. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Este adus la tine de Toțiretete. Dacă aveți creveți, boia de ardei, ulei de măsline și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. Pentru a utiliza până pene de lamaie ai putea urma acest curs principal cu Baclava Rulată ca desert. Este perfect pentru Al Patrulea Iulie. Cu o lingură scor de 58%, acest fel de mâncare este bun. Rețete similare includ Creveți Picant La Grătar, Creveți Picant La Grătar, și Creveți Picant La Grătar.
Instrucțiuni
Preîncălziți grătarul pentru căldură medie.
Într-un castron mic, zdrobiți usturoiul cu sarea.
Se amestecă ardeiul cayenne și ardeiul, apoi se amestecă uleiul de măsline și sucul de lămâie pentru a forma o pastă. Într-un castron mare, aruncați creveții cu pastă de usturoi până când sunt acoperite uniform.
Grătar ușor de grătar cu ulei. Gătiti creveții timp de 2 până la 3 minute pe fiecare parte sau până la opac.
Transferați într-un vas de servire, garnisiți cu pene de lămâie și serviți.
Vin recomandat: Pinot Grigio, Riesling, Sauvignon Blanc
Pinot Grigio, Riesling și Sauvignon Blanc sunt alegerile mele de top pentru creveți. Aceste vinuri albe clare funcționează bine cu creveții pregătiți într-o varietate de moduri, indiferent dacă sunt la grătar, prăjiți sau în sos de usturoi. Un vin pe care l-ai putea încerca este Scarpetta Pinot Grigio. Are 4,2 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 13 dolari.
![Scarpetta Pinot Grigio]()
Scarpetta Pinot Grigio
Culoare paie deschisă, cu doar un indiciu de somon. Arome atât de fructe de piatră, cât și de pepene galben. Arătând capacitatea lui Pinot Grigio de a fi ușor pe picioare, dar complex. Pepene galben și fructe de piatră cu minerale și corp mediu. Pinot Grigio are o gamă atât de mare. Minunat de unul singur ca aperitivo, cu pește ușor la grătar precum sashimi, pesce crudo sau ceviche.