Creveți perfect Braconați cu sos de zeiță Verde

Creveți perfect Braconați cu sos de zeiță Verde
Creveții perfect Braconați cu sos de zeiță verde ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă face 20 de porții cu 249 calorii, 19g de proteine, și 18g de grăsime fiecare. Pentru $2.17 pe portie, această rețetă acoperă 14% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Un amestec de tarhon, cățel de usturoi, oțet de orez și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. Pentru a folosi sarea kosher grosieră, puteți urma acest fel principal cu Granolan dulce sărat și iaurt de nucă de cocos {Sugar Rush Gift Edition # 4} ca desert. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Este adus la tine de Epicurious. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, fără lactate și pescatarian dieta. Cu o lingură scor de 35%, acest fel de mâncare nu este atât de uimitor. Rețete similare includ Creveți cu sos de zeiță Verde, Somon braconat cu pansament de zeiță Verde, și Somon braconat cu fasole Lima și pansament de zeiță Verde.

Instrucțiuni

1
Tăiați mărunt usturoiul în robotul de bucătărie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
UsturoiUsturoi
Echipamente pe care le vei folosi
Procesor De AlimenteProcesor De Alimente
2
Adăugați toate ingredientele rămase; se amestecă până se omogenizează și verde pal. Condimentează sosul după gust cu sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare și PiperSare și Piper
SosSos
3
Transferați sosul în vasul de servire. Acoperiți și refrigerați până la rece. (Poate fi pregătit cu 2 zile înainte. A se păstra la frigider.)
Ingrediente de care veți avea nevoie
SosSos
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
1
Umpleți 2 boluri mari cu apă cu gheață; pus deoparte. Aduceți oală foarte mare de apă pentru a fierbe la foc mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
ApăApă
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
Crengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru GarnituraCrengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru Garnitura
2
Adăugați 1/2 cană de sare grosieră în apa clocotită; reveniți la fierbere. Frecați creveții într-un alt castron mare cu 1/4 cană de sare rămasă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
SareSare
CrevețiCreveți
ApăApă
Condimente Uscate FrecaCondimente Uscate Freca
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
3
Adăugați creveți în apă sărată clocotită și gătiți doar până când sunt fierte, aproximativ 3 minute (apa nu va reveni la fierbere). Scurgeți imediat creveții în colander, apoi împărțiți rapid între bolurile pregătite de apă cu gheață; se răcește complet.
Ingrediente de care veți avea nevoie
ApăApă
CrevețiCreveți
Echipamente pe care le vei folosi
4 Cartofi Yukon Gold, Spălați și Tăiați Cubulețe De 3/4 Inci4 Cartofi Yukon Gold, Spălați și Tăiați Cubulețe De 3/4 Inci
BolBol
4
Se scurge bine. Peel și devein creveți, lăsând cozile intacte. Aranjați creveții pe platou. (Se poate face cu 4 ore înainte. Acoperiți și refrigerați.)
Ingrediente de care veți avea nevoie
CrevețiCreveți
5
Serviți creveții cu sos.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CrevețiCreveți
SosSos

Vin recomandat: Pinot Grigio, Riesling, Sauvignon Blanc

Pinot Grigio, Riesling și Sauvignon Blanc sunt alegerile mele de top pentru creveți. Aceste vinuri albe crocante funcționează bine cu creveții pregătiți într-o varietate de moduri, indiferent dacă sunt la grătar, prăjiți sau în sos de usturoi. Zind-Humbrecht Clos Windsbuhl Vendange tardive Pinot Gris cu un rating de 5 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 99 de dolari pe sticlă.
Zind-Humbrecht Clos Windsbuhl Vendange Tardive Pinot Gris
Zind-Humbrecht Clos Windsbuhl Vendange Tardive Pinot Gris
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții20
Scor De Sănătate5
Tipuri De Feluri De MâncareAntipastiIncepatorGustareAntipasto
Revista