Creveți Ouă Deviled
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete americane, așa că încercați ouăle Diavolite de creveți. Pentru 28 de cenți pe porție, veți obține un hor d ' oeuvre care servește 24. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 4G de proteine, 6g de grăsime, și un total de 75 calorii. 186 de oameni au făcut această rețetă și ar face-o din nou. Un amestec de maioneză, muștar, pudră de usturoi și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, pescatarian și דל פחמימות, dieta. Este adus la tine de Allrecipes. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 1 oră și 5 minute. În general, această rețetă câștigă o nu atât de super scor spoonacular de 20%. Rețete similare includ Parsi Deviled Eggs-Indian inspirat deviled ouă au coriandru, suc de lămâie, și miere în ele pentru a le face delicioase, Creveți Ouă Deviled, și Ouă Diabolice Și Creveți.
Instrucțiuni
Așezați ouăle într-o cratiță într-un singur strat și umpleți cu apă pentru a acoperi ouăle cu 1 inch. Acoperiți cratița și aduceți apa la fierbere la foc mare.
Se ia de pe foc și se lasă ouăle să stea în apa fierbinte timp de 15 minute.
Scurgere. Răciți ouăle sub apă curgătoare rece. Curățați odată rece. Înjumătățiți ouăle pe lungime și scoateți gălbenușurile într-un castron. Puneți ușor gălbenușurile cu o furculiță.
Topiți untul într-o tigaie la foc mediu; gătiți și amestecați creveții, ceapa verde și praful de usturoi în untul topit până la aproximativ 4 minute.
Transferați creveții pe o tăietură și tocați. Se amestecă 3/4 cană de creveți tocați și orice lichid rămas din tigaie în gălbenușurile de ou; rezervați creveții rămași pentru garnitură.
Adăugați maioneza, muștarul, gustul de murături și sosul fierbinte; se amestecă bine. Scoateți amestecul într-o pungă de plastic resigilabilă, sigilați punga și tăiați un colț de pe pungă cu foarfece pentru a face o pungă de conducte.
Strângeți ușor aproximativ 1 1/2 lingură de umplutură în fiecare jumătate de albus de ou.
Încingeți fiecare ou devilat cu câteva bucăți de creveți tocați rezervați și un vârf de pătrunjel tocat; se răcește cel puțin 30 de minute la frigider înainte de servire.
Vin recomandat: Pinot Grigio, Riesling, Sauvignon Blanc
Pinot Grigio, Riesling și Sauvignon Blanc sunt alegeri excelente pentru creveți. Aceste vinuri albe crocante funcționează bine cu creveții pregătiți într-o varietate de moduri, indiferent dacă sunt la grătar, prăjiți sau în sos de usturoi. Un vin pe care l-ați putea încerca este Alois Lageder Terran Alpina Vigneti delle Dolomiti Pinot Grigio. Are 4,2 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 16 dolari.
![Alois Lageder Terra Alpina Vigneti delle Dolomiti Pinot Grigio]()
Alois Lageder Terra Alpina Vigneti delle Dolomiti Pinot Grigio
Alois Lageder Terra Alpina Pinot Grigio este de culoare galben strălucitor, cu arome înflorite pronunțate, cu o notă de condiment; cu corp mediu, cu o mineralitate bună și un finisaj precis. Se împerechează bine cu pește și crustacee, păsări de curte, carne albă ca aperitiv sau cu masa