Creveții marinați cu sos R. R. Moulade sunt un fără gluten, fără lactate și primal rețetă cu 4 porții. Pentru $5.2 pe portie, această rețetă acoperă 21% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 269 calorii, 25g de proteine, și 4G de grăsime. Nu multor oameni le-a plăcut cu adevărat acest fel principal. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Dacă aveți la îndemână frunze de dafin, piper, creveți și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Pentru a consuma uleiul de măsline, puteți urma acest fel principal cu Parfait de banane, Granolan și iaurt sotate ca desert. În general, această rețetă câștigă o scor spoonacular bun de 50%. Încercați Creveti fierti cu sos Rrormmoulade si sos picant de Cocktail, Creveți Cu Sos De Scufundare Remoulade, și Creveți la grătar cu sos Remoulade pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Combinați primele 9 ingrediente într-un cuptor olandez; aduceți la fierbere. Reduceți căldura; fierbeți 30 de minute. Întoarceți amestecul la fierbere; adăugați creveți. Gatiti 3 minute sau pana cand ati terminat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Lingurițe De Pastă Thailandeză De Chili Roșu
Echipamente pe care le vei folosi
Frunze De Pătrunjel Proaspăt Rupte
2
Scurgeți creveții într-o strecurătoare peste un castron mediu, rezervând lichid de gătit. Clătiți creveții sub apă rece; se scurge bine. Pune deoparte. Aruncați tulpinile de țelină, usturoiul și frunzele de dafin din lichidul de gătit; puneți deoparte lichidul de gătit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
(24 De Număr)
Cu Puțină Carne Pe Ele (spate, Gât, Aripi Etc.)
Rondele De Ardei Banane Tocate Sau Ardei Iute Tocati De Orice Fel
2 Lingurițe De Pastă Thailandeză De Chili Roșu
Hrean Proaspăt Sau Scurs, Ras Fin, Preparat
Echipamente pe care le vei folosi
4 Cartofi Yukon Gold, Spălați și Tăiați Cubulețe De 3/4 Inci
1/4 Cană De Fursecuri Cu Ghimbir (aproximativ 5 Fursecuri)
3
Lăsați să se răcească complet.
4
Adăugați creveți la lichidul de gătit răcit și acoperiți și marinați în frigider 24 de ore.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Lingurițe De Pastă Thailandeză De Chili Roșu
5
Combinați țelina tocată și următoarele 7 ingrediente (țelină prin piper negru) într-un castron mic; se amestecă bine. Acoperiți și răciți 24 de ore.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cu 4 G De Grăsime Sau Mai Puțin Pe Porție (recomandat: Amy's Chunky Tomate Bisque)
Roșii Medii Proaspete (aproximativ, Curățate și Tăiate în șasimi
Echipamente pe care le vei folosi
1/4 Cană De Fursecuri Cu Ghimbir (aproximativ 5 Fursecuri)
6
Scurgeți creveții; aruncați lichidul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Lingurițe De Pastă Thailandeză De Chili Roșu
7
Combinați creveții și 1/2 cană remoulade într-un castron; se amestecă bine. Aranjați 1/2 cană de năsturel pe fiecare din cele 4 farfurii; acoperiți fiecare cu 6 creveți și 2 linguri remoulade.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Nu Dintr-o Grădină Locală
Remoulade
2 Lingurițe De Pastă Thailandeză De Chili Roșu
Echipamente pe care le vei folosi
1/4 Cană De Fursecuri Cu Ghimbir (aproximativ 5 Fursecuri)
Pinot Grigio, Riesling și Sauvignon Blanc sunt alegerile mele de top pentru creveți. Aceste vinuri albe crocante funcționează bine cu creveții pregătiți într-o varietate de moduri, indiferent dacă sunt la grătar, prăjiți sau în sos de usturoi. Ziobaffan organic Pinot Grigio cu un rating de 4, 6 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 17 dolari pe sticlă.