Creveți Marinați
Creveții marinați ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă servește 6. Îți urmărești silueta? Acest fără gluten, fără lactate și rețetă primară are 189 calorii, 31g de proteine, și 6g de grăsime per portie. Pentru $ 3.65 pe portie, această rețetă acoperă 16% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 15 minute. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face din nou. Mergeți la magazin și ridicați căței de usturoi, bulion de pui, sare și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 54%. Acest scor este bun. Încercați Creveți Marinați, Creveți Marinați, și Ghimbir-Marinat Creveți pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Într-un castron, combinați creveții, uleiul, usturoiul, rozmarinul, oregano și frunzele de dafin. Acoperiți și refrigerați timp de 2-4 ore.
Turnați creveții și marinata într-o tigaie mare adâncă.
Adăugați vin sau bulion, sare și piper. Acoperiți și gătiți la foc mediu-mic timp de 10-15 minute sau până când creveții devin roz, amestecând ocazional. Aruncați frunzele de dafin.
Transferați cu o lingură pliată într-un vas de servire.
Vin recomandat: Pinot Grigio, Riesling, Sauvignon Blanc
Creveți în meniu? Încercați asocierea cu Pinot Grigio, Riesling și Sauvignon Blanc. Aceste vinuri albe clare funcționează bine cu creveții pregătiți într-o varietate de moduri, indiferent dacă sunt la grătar, prăjiți sau în sos de usturoi. Ai putea încerca Santi Sortesele Pinot Grigio. Recenzorilor le place destul de mult cu un rating de 4,4 din 5 stele și un preț de aproximativ 17 dolari pe sticlă.
![Santi Sortesele Pinot Grigio]()
Santi Sortesele Pinot Grigio
Nuanță galbenă de paie, însoțită de un nas aproape concentrat de pere, caise și flori albe. Gustul fructat, cu note de vârf de fructe de piatră, arată maturitatea și rotunjimea bine susținute de o aciditate și savoare elegante, asigurând un finisaj lung și persistent.