Creveți la grătar și Pitas cu piure de năut este un pescatarian rețetă cu 4 porții. Pentru $ 4.64 pe portie, această rețetă acoperă 25% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 710 calorii, 40g de proteine, și 46G de grăsime. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Al Patrulea Iulie va fi și mai special cu această rețetă. Un amestec de unt, piper proaspăt măcinat, ulei de măsline și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de nemaipomenită. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Acesta este adus la tine de retetele mele. Cu o lingură scor de 48%, acest fel de mâncare este destul de bun. Încercați Za ' atar - Cod frecat cu piure picant de năut și dovlecei la grătar, Piure de fasole albă-Tahini cu Pitas prăjit, și Crostino de creveți la grătar cu un Edamame-piure de brânză de capră pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Aprindeți grătarul sau încălziți broilerul. Filetați creveții pe patru frigarui.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Lingurițe De Pastă Thailandeză De Chili Roșu
Echipamente pe care le vei folosi
Pentru Iuțeală (poblanos Va Varia în Iuțeală)
Bomboane Air Head, Tăiate în Fâșii Subțiri
Sambal (pastă De Usturoi și Chili)
2
Ungeți creveții cu 2 linguri de ulei; presărați oregano, 1/4 linguriță de sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
La 6 Chifle De Hamburger, împărțite, Opțional
1 Mușchi Sau Spată De Porc Dezosată, Cu O Crestătură Adâncă în Partea De Sus (aproximativ 2,3 Kg)
2 Lingurițe De Pastă Thailandeză De Chili Roșu
Plus 2 Linguri De Apă Cu Gheață
1 1/2 Kilograme De Brânză Tallegio, Tocată
3
Într-o cratiță medie, încălziți 5 linguri de ulei la foc moderat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 1/2 Kilograme De Brânză Tallegio, Tocată
Echipamente pe care le vei folosi
450 G Cartofi Roșii Mici, Tăiați în Bucăți De 2,5 Cm
4
Adăugați usturoiul și gătiți, amestecând, timp de 30 de secunde.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Crumble De Carne Vegetariană Congelată
5
Adăugați năutul, apa și restul de 3/4 linguriță de sare și încălziți până se încălzește. Cu un masher de cartofi, zdrobiți năutul. Se amestecă 1 lingură de suc de lămâie și pătrunjel. Acoperiți pentru a vă încălzi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Creveți, Cu Coadă, Fără Cochilii, Fără Vene
1/2 Cană Ulei De Măsline Extravirgin Goya
1/4 Cană De Grăsime De Porc
Cartofi Feliați, Curățați, Fierți
Păstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 Cm
Plus 2 Linguri De Apă Cu Gheață
Echipamente pe care le vei folosi
Masher De Cartofi
6
Grătați sau prăjiți creveții, întorcându-vă o dată, până când tocmai ați terminat, aproximativ 4 minute în total. Între timp, întindeți ambele părți ale fiecărei pita cu untul și grătarul sau grătarul, întorcând o dată, până devin aurii, aproximativ 4 minute în total.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cup. Ceapă Tocată
2 Lingurițe De Pastă Thailandeză De Chili Roșu
Ardei Arbol
1/4 Cană Margarină Redusă în Grăsimi, Topită
Echipamente pe care le vei folosi
Sambal (pastă De Usturoi și Chili)
7
Tăiați în sferturi.
8
Într-un castron mic de sticlă sau oțel inoxidabil, amestecați împreună restul de 2 linguri de ulei și suc de lămâie. Movilă năutul pe farfurii. Se acoperă cu frigarui de creveți și se înconjoară cu sferturile de pita.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Creveți, Cu Coadă, Fără Cochilii, Fără Vene
1/2 Cană Ulei De Măsline Extravirgin Goya
2 Lingurițe De Pastă Thailandeză De Chili Roșu
1/4 Cană Margarină Redusă în Grăsimi, Topită
1 1/2 Kilograme De Brânză Tallegio, Tocată
Echipamente pe care le vei folosi
Bomboane Air Head, Tăiate în Fâșii Subțiri
1/4 Cană Shaohsing Sau Vin De Orez Chinezesc
Cireșe Confiate Suplimentare
9
Se toarnă uleiul de lămâie peste creveți și năut.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Cană Ulei De Măsline Extravirgin Goya
Ulei De Lămâie
2 Lingurițe De Pastă Thailandeză De Chili Roșu
10
Recomandare de vin: ingredientele de aici necesită practic aromele de citrice și plante ale unui sauvignon blanc. O versiune din California va fi puțin mai moale decât clasicul francez Sancerre sau Pouilly-Fum, dar în acest caz evitați vinurile etichetate Fum Blanc. Deși sunt făcute și din sauvignon blanc, ele tind să fie mai stejari.
Pinot Grigio, Riesling și Sauvignon Blanc sunt alegeri excelente pentru creveți. Aceste vinuri albe clare funcționează bine cu creveții pregătiți într-o varietate de moduri, indiferent dacă sunt la grătar, prăjiți sau în sos de usturoi. Ai putea încerca Esperto Pinot Grigio. Recenzorilor le place destul de mult cu un rating de 4,5 din 5 stele și un preț de aproximativ 10 dolari pe sticlă.